Bolivudska zvezda Pratiša Banerdži se ubila zbog ljubavi?

Bolivudska zvezda Pratiša Banerdži se ubila zbog ljubavi?

Autor: | 02/04/2016

0

Bolivud je juče šokirala vest da je zvezda indijske serije „Mala nevesta“ Pratiša Banerdži u 24. godini izvršila samoubistvo. Njeni prijatelji sumnjaju da je reč o ubistvu, a mediji spekulišu da je to učinila zbog ljubavi.

Ljubavna priča Pratiše Banerdži i producenta Raula Radža ličila je na indijsku bajku. Vremenom je postala turbulentna, ali, ko bi pomislio da bi mogla da ima tragičan kraj.

Gnitee everyoneeee???...

A photo posted by Pratyusha Banerjee (@iamprats) on Sep 24, 2015 at 12:45pm PDT


Glumicu je obešenu u njenom stanu u Mumbaju našao upravo Raul. Prošlo je tek nekoliko meseci otkako su počeli da planiraju venčanje, a on je već postao jedan od osumnjičenih za njenu smrt.


Slavni indijski par upoznao se 2013. godine na rođendanskoj proslavi zajedničkog prijatelja. Kažu da je to bila ljubav na prvi pogled. Posle godinu i po sreli su se u noćnom klubu. Još nekoliko susreta, dugi razgovori, odlično razumevanje i Pratiša je bila sigurna da je on on čovek njenog života. Ljubavna romansa je počela, bili su nerazdvojni.

N its a goodnight... No filter.

A photo posted by Pratyusha Banerjee (@iamprats) on Oct 5, 2015 at 11:18am PDT


Na prošlogodišnjem tamičenju u TV rialitiju poznatih, „Snaga parova“ bili su uzbuđeni zbog planiranja venčanja. Čak su na proslavu pozvali i druge slavne parove iz šoua. Izjavili su da je boravak u rialitiju samo potvrdio njihova uverenja da su stvoreni jedno za drugo.

Ali, ne bi se baš reklo. Pratišini prijatelji kažu da je u poslednje vreme bila uznemirena, a da je uzrok takvom stanju bio upravo Raul. Navodno ju je ostavio i verio se sa drugom. Tu je i izjava Pratišine prijateljice da ju je zvala u petak da bi saznala nešto o Raulovoj bivšoj devojci jer je sumnjala da je vara.

Poslednji status lepe glumice na „Votsapu“ glasi: Čak i nakon smrti neću ti okrenuti leđa. Možda je to njena poslednja poruka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram/iamprats

Pročitajte još

Najnovije vesti