Tinejdžerski bunt ili nešto više? Roko izvređao Madonu na društvenim mrežama

Tinejdžerski bunt ili nešto više? Roko izvređao Madonu na društvenim mrežama

Autor: | 03/04/2016

0

U pravnoj borbi Madone i Gaja Ričija oko starateljstva nad sinom koja traje već četiri meseca, čak je i sudija molila slavne roditelje da se pomire.

Roko Riči i dalje odbija da se vrati u Njujork kod Madone, a sada je odlučio da podeli sa javnosti, na neki način, šta zapravo misli o svojoj majci.

Slavna pevačica navodno je očajna zbog poteza svog sina na društvenoj mreži Instagram, gde je Roko sebe opisao na pogrdan način, napisavši "Son Of A Bitch".

Pedesetsedmogodišnja pop zvezda otputovaće u utorak u Veliku Britaniju da bi videla sina, prvi put posle Božića. Strani mediji navode da je jako uznemirena i da pokušava da popravi njihov odnos.

Roko se nije pojavljivao na društvenim mrežama od januara, kada je obrisao svoj profil na Instragramu na kojem je imao 140.000 pratilaca, navodno nakon što je njegova majka podelila fotografiju na kojoj je Roko svoju dugu kosu vezao u dva repa.

Madona je trebalo da poseti sina u Engleskoj na kraju svoje turneje 20. marta, ali je Roko iznenadno otputovao na Maldive gde je Usrks proveo sa ocem, sprečivši Madonu da uopšte dođe u kontakt sa njim. Ipak, slavna pevačica ostaje uporna, u nadi da će stvar uspeti da izgladi i vrati na staro.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash
Tagovi: madona Roko Rici