Besna Kajli Džener se izvikala na devojčicu zbog selfija (video)

Besna Kajli Džener se izvikala na devojčicu zbog selfija (video)

Autor: | 04/04/2016

0


Da planetarno popularna rijaliti zvezda Kajli Džener ima fanove svih uzrasta nije nikakvo iznanađenje, ali da se prema najmlađim fanovima odnosi bez imalo poštovanja iznenadilo je i one najvatrenije obožavatelje Kardašijan porodice.

Naime, na snimaku koji se pojavio na portalu "TMZ" jasno se vidi da mlada Kajli nema strpljenja za svoje verne fanove, pogotovu kada mora da napravi nadljudski napor i, u pratnji telohranitelja, izađe iz automobila i prepešači nekoliko metara.

Doduše, u Kajlinu odbranu, sasvim je moguće da su je nemilosrdni blicevi fotografa dodatno iziritirali, tek kada su joj tri devojčice pritrčale u nadi da će zabeležiti zajednički selfi, nivo besa i arogancije mlade zvezde drastično je porastao.

- Molim te Kajli, samo jedan selfi - horski su zavapile tri devojčice svom idolu, a jedna se čak drznula pa je dodirnula rukav mlade zvezde.

- Prekini da me diraš - besno je odreagovala najmlađa članica Kardašijan-Džener klana, a kamere paparaco fotografa zabeležile su ovaj incident.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Promo hellomagazin
Tagovi: kajli džener