Holivudski macani koji su karijere započeli kao striperi

Holivudski macani koji su karijere započeli kao striperi

Autor: | 10/04/2016

0

Dok je opšte poznato da su se neke od najvećih ženskih zvezda današnjice, poput Ketrin Zite Džouns, Lejdi Gage i Amber Rouz, na početku karijere bavile striptizom, dotle se o muškarcima koji su se skidali za novac ređe priča.

Zbog toga, otkrivamo vam koji su se glumci na početku karijere bavili ovim zanatom.


Bred Pit

Holivudski glumac Bred Pit bavio se striptizom mnogo pre nego što će započeti glumačku karijeru. Ipak, Pit nikada nije nastupao po barovima sumnjive reputacije već je sa nekoliko prijatelja iz studentskih dana, osnovao grupu stripera. Glumac je sa prijateljima odlazio na razne zabave gde je nastupao samo za odabranu klijentelu.

Čening Tejtum

Pre nego je osvojio Holivud, zgodni glumac Čening Tejtum osvajao je žene svojim seksi plesnim pokretima. Mnogima je poznato da je njegov život bio inspiracija za dva nastavka filma "Magic Mike", a sam Tejtum nikada u intervjuima nije izbegavao ovu temu. Danas je Tejtum uzoran suprug i otac, i sigurno je da zarađuje više kao glumac nego kao striper.

Kris Prat

Kris Prat slovi za jednog od najzgodnijih holivudski glumaca, koji iza sebe ima ozbiljnu podršku ženskog dela publike. Međutim, čak i njegove najvatrenije obožavateljke, ne znaju da je Kris na početku karijere zapravo bio striper. Iako nikada nije dostigao nivo Čeninga Tejtuma, Kris je otkrio da je striptizom počeo da se bavi veoma rano, već sa 18 godina, a kako nikada nije imao problem sa golotinjom odlučio je da zaradi skidanjem.


Havijer Bardem

Španski glumac i suprug Penolope Kruz, Havijer Bardem, otkrio je u jednom intervjuu da je radio je muškom striptiz klubu. Na jednom od nastupa bila je i njegova majka. "Bila je tako ponosna" kroz smeh je svojevremeno izjavio zgodni glumac.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty hellomagazin
Tagovi: holivud