Enrike Iglesijas ima specijalnu poruku za fanove u Srbiji (video)

Enrike Iglesijas ima specijalnu poruku za fanove u Srbiji (video)

Autor: | 12/04/2016

0


Enrike Iglesijas će 10. maja održati koncert u Beogradu, pa je tim povodom poslao specijalan pozdrav svojim obožavaocima u Srbiji.

- Zdravo Beograde, ovde Enrike Iglesias, vidimo se 10. maja na veoma posebnom koncertu. Vidimo se tamo! – poručio je Enrike u video snimku.

Enrike je na sceni već 20 godina i izgradio je neverovatno uspešnu karijeru. U "Ginisovoj knjizi rekorda" njegova su dva, za Najdužu broj 1 poziciju za pesmu "Bailando" kao i za "Najviše broj 1 hitova" na Hot Latin listama pesama. Prodao je bezmalo 140 miliona albuma širom sveta i osvojio tri Latino Gremi priznanja. Njegovi hitovi su više od 70 puta došli do prvih pozicija raznih lista slušanosti. Jedini je muški izvođač na svetu koji je čak 13 puta bio na prvom mestu Bilbord Dens liste, sarađivao je sa svetskim muzičarima i osvojio najprestižnije muzičke nagrade.

Oprobao se i u glumačkim vodama, gde je sa Selmom Hajek, Antonijom Banderasom i Džonijem Depom glumio u filmu Roberta Rodrigeza "Bilo jednom u Meksiku", gostovao je u popularnim serijama "Dva i po muškarca", "Kako sam upoznao vašu majku", a producirao je i Of Brodvej mjuzikl "Four Guys Named Jose and Una Mujer Named Maria".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images