Bredli Kuper: Neumorni srcelomac i pravi mamin sin

Bredli Kuper: Neumorni srcelomac i pravi mamin sin

Autor: | 12/04/2016

0

Kada je jednom prošao kroz "Seks i grad", sva su mu se vrata otvorila. I holivudska, i ona koja otkrivaju put do ženskih srca. Bredli Kuper donedavno je bio poznatiji kao plejboj nego kao junak filmskih hitova, a bilo ih je mnogo.

Pomenimo tek komediju "Mamurluk u Vegasu", pa će vam biti jasno šta ga je učinilo sinonimom za kul momka s kojim bi svaka devojka volela da se zabavlja. Ali, on je u svoje društvo birao samo najlepše, uglavnom koleginice s kojima je u tom trenutku sarađivao.

Neke od tih romansi završavale su se brakom, neke ludim avanturama, dok neke nisu sačekale ni famozno jutro sledećeg dana. Dženifer Aniston, Rene Zelveger, Zoi Saldana, Deniz Ričards, Olivija Vajld, Kameron Dijaz, Dženifer Lopez, Suki Voterhaus, Dženifer Espozito s kojom je bio oženjen... Lista se tu ne završava. Poslednjih godinu dana u vezi je sa ruskom manekenkom Irinom Šajk.

Sa majkom Glorijom Kuper

Iako je bio sa čitavom plejadom lepotica, jedina večna ženska ikona u njegovom životu je – majka. I upravo je gospođa Glorija Kuper odgovorna za krah mnogih Bredlijevih ljubavi. S druge strane, priča sa Irinom, koju su mnogi smatrali samo kratkim letnjim flertom, pretvorila se u ozbiljnu romansu kada je glumac rešio da je upozna sa majkom, s kojom inače i dalje živi i čije mu je mišljenje najbitnije u životu. Često je vodi sa sobom na dodele nagrada, premijere i druge glamurozne holivudske događaje.

Jedna od retkih zajedničkih fotografija: Vezu sa Irinom Šajk uspešno krije od paparaca

Jedno drugom su najveća podrška, posebno nakon smrti njegovog oca Čarlsa, koji je 2011. izgubio borbu sa rakom. Majka mu je najveći oslonac i kritičar. Zna se kod koga svaka njegova devojka mora da položi prvi test. Ako bude primoran da bira, Bredli će se bez razmišljanja odlučiti za mamu, kažu njegovi najbliži prijatelji. Prelepa Irina je, očigledno, ispit kod Glorije položila sa najvišom ocenom.

Iako ga mnogi smatraju neumornim srcelomcem, Bredli kaže da je prijateljstvo ključno za uspešnu ljubav:

- Veoma sam romantičan. Mislim da emotivna veza najbolje funkcioniše kada nivo harmonije između dvoje ljudi prevazilazi fizičku privlačnost. Nema ništa lepše od takve bliskosti.

Bredli je nedavno otkrio i neke košmarne trenutke iz prošlosti koji su mu, slobodno se može reći, ugrožavali i život. Naime, zgodni glumac priznao je da je u svojim ranim dvadesetim imao problema sa alkoholom. Tokom tog dugog i prilično mračnog perioda ulazio je i faze kada je neprestano razmišljao o samoubistvu. Srećom, uspeo je da na vreme pobedi i sebe i veliki porok.

Naravno, bio bi greh pričati o Bredliju Kuperu a ne istaći činjenicu da ga već godinama proglašavaju najseksepilnijim muškarcem današnjice. On, međutim, oseća veliki pritisak zbog te laskave titule, smatrajući da je, na primer, Rajan Gosling mnogo poželjniji i da ne bi žalio truda da stigne do njega kada bi bio devojka:

- Nije moglo ništa gore da mi se desi. Verovao sam da sam konačno stigao u godine kada me više nije briga za takve stvari. Odjednom sam počeo da uviđam koliko zapravo nisam seksi. U trenucima kada izlazim iz neke prostorije i krenem da otvaram vrata, dešava mi se da pomislim: Uh, mogao sam to da uradim mnogo zavodljivije... Sada moram da obraćam posebnu pažnju na sve delove svog tela, koji možda i nisu savršeni. S godinama sam stekao samopouzdanje, ali i dalje sam veoma stidljiv. Ne volim da se ističem u društvu i veoma je neprijatan osećaj kada svi upiru prstom u mene gde god se pojavim - skroman je Kuper, mada mu mnoge žene širom planete ne bi tako lako oprostile.

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver/Getty Images, Guliver/Splash News
Tagovi: Bredli Kuper

Pročitajte još