Skarlet Johanson otkrila razloge razvoda od Rajana Rejnoldsa

Skarlet Johanson otkrila razloge razvoda od Rajana Rejnoldsa

Autor: | 12/04/2016

0

Tokom intervjua za "Cosmoplitan", Skarlet Johanson, koja se nalazi na naslovnici časopica, prećutno je otkrila zašto se raspao njen brak s glumcem Rajanom Rejnoldsom.

- Izazov je biti u vezi s glumcem - rekla je Skarlet koja se od Rajana Rejnoldsa razvela 2011. godine.

- Treba da postoji pravo razumevanje kako da provedete zajedničko vreme, pogotovo kad gradite karijeru u isto vreme. Ili kad je jedna osoba uspešnija od druge, to je takođe pravi izazov jer može da dođe do takmičenja.

Ovo nije prvi put da je Skarlet javno prozvala Rajana zbog njegove nesigurnosti kada je u pitanju karijera. Prošlog aprila u razgovoru za časopis "Parade" rekla je da je veza s drugim glumcem bila devastirajuća.

- Uvek je neko uspešniji, a to je povezano s odbacivanjem zbog toga što glumci, ako nisu uspešni, neuspeh povezuju s nepopularnošću, što vodi do tog da ih niko ne želi, a što utiče na brak. Potrebno je da je čovek ne samo siguran u ljubav prema drugoj osobi, već siguran i u ono što želi u svojoj karijeri.

A photo posted by Cosmopolitan (@cosmopolitan) on Apr 8, 2016 at 5:31am PDT

Par se razveo nakon nepune godine braka, a kao razlog su navedene "nepremostive razlike". Papire je predao Rajan.

S obzirom na to da se Rajan u međuvremenu oženio s Blejk Lajvli, takođe popularnom glumicom, sa kojom ima i dete, tim su ove izjave Skarlet još zanimljivije.

Takođe, glumac se trenutno nalazi na vrhuncu svoje karijere, a veliki uspeh mu je doneo blokbaster "Deadpool", jedan od najvećih hitova ove godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Najnovije vesti