Džoani Rouling Hari Poter nje najomiljeniji lik?

Džoani Rouling Hari Poter nje najomiljeniji lik?

Autor: | 12/04/2016

0

Džoana Rouling nije bila stidljiva kada je u pitanju otkrivanje dosad nepoznatih detalja o univerzumu Harija Potera od kada se saga završila.

Autorka je postala poznata zbog odgovaranja na pitanja fanovima o svemu što ih interesuje o likovima - od njihovih datuma rođenja do cena školarina u Hogvortsu.

Ali njena najnovija objava ima više veze sa njenim ličnim ukusom nego sa radnjom u magičnom svetu. Kada je fan pitao Roulingovu o omiljenom liku (osim Harija Potera), ona je odgovorila "Dambldor".

Odgovor je došao usred objašnjavanja Roulingove o pominjanju Dambldora u novom filmu "Fantasične zveri i gde ih naći", ali takođe ima smisla generalno.

Jedna od najvećih otkrivenih tajni koje je objavila Roulingova bilo je pitanje Dambldorove seksualnosti, a nedavno je koristila ovaj lik da bi objasnila svoje gledište bojkota Izraela.

Očigledno je direktor Hogvortsa neko o kome Roulingova mnogo razmišlja - u jednom od svojih tvitova - opisala je Dambldora kao nekoga ko misli o Njutu Skamanderu isto što i ona. Ipak je glas Dambledora onaj koji donosi najviše velikih reči. Sada nam je to samo potvrdila, prenosi mtv.rs

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Pročitajte još

Najnovije vesti