Tejlor Svift i Kalvin Haris oduševljeni nastupom Eli Golding na Koačeli! (video)

Tejlor Svift i Kalvin Haris oduševljeni nastupom Eli Golding na Koačeli! (video)

Autor: | 19/04/2016

0


Superzvezda Eli Golding je turneju letnjih festivala započela odličnim nastupom na čuvenoj Koačeli.

Jedna od najvećih zvezda današnjice koju ćemo imati prilike da slušamo na otvaranju EXIT festivala, publici u Kaliforniji priredila je veče za pamćenje.

Na set listi su se ređali svi njeni najveći hitovi,"Burn", "Anything Could Happen" kao i obavezan singl iz filma “50 nijansi siva” "Love Me Like You Do", sve do "Outside" i "I Need Your Love" koje je uradila sa Kalvinom Harisom.

U vreme nastanka ove dve pesme poznati DJ i Eli su bili u burnoj ljubavnoj vezi, a zanimljivo je da se na njenom nastupu bili upravo i Kalvin i njegova nova devojka, Tejlor


Svift
.

Inače, Eli je kumovala njihovoj romansi, i ona je zaslužna što se par uopšte upoznao pa ne čudi da su se i Kalvin i Tejlor našli u prvim redovima na njenom nastupu.

A da Eli među fanovima ima na desetine poznatih najbolje govori to što su je na Koačeli slušali i Bruklin Bekam, sin Dejvida i Viktorije Bekam, Alesandra Ambrosio, najmlađe sestre iz klana Kardašijanovih, ali i Marija Šarapova koja nije mogla da odoli i ne postavi na društvene mreže sliku sa Elinog nastupa.

https://www.instagram.com/p/BERUCUFpeii/?taken-by=mariasharapova

Koliko i njenim nastupu, mediji su se bavili i stajlingom Eli Golding za koji su svi imali samo reči hvale.

Mlada pevačica je pokazala da je u odličnoj formi i da izgleda bolje nego ikada – nosila je beli komplet sačinjen od šortsa i kratkog topa koji su samo naglasili njene izvajane noge i trbušnjake.

https://www.instagram.com/p/BESE4HrTffX/?taken-by=elliegoulding&hl=en

Eli je sve vreme nastupa bila puna energije, pevala, trčala po bini, svirala gitaru, igrala sa publikom, a oni nisu krili da uživaju. To se najbolje i videlo u pauzama između pesama kada su svi na festival skandirali njeno ime.

Inače, priliku da posete jedan od najčuvenijih festival na svetu nisu propustile ni domaće face, pa su se fotografijama sa Kočele pohvalile i Marija Karan i blogerka Zorannah.

Komentari (0)

Loading
Promo Guliver/Getty