Enrike Iglesias o braku: Nije neophodan papir da biste s nekim bili srećni

Enrike Iglesias o braku: Nije neophodan papir da biste s nekim bili srećni

Autor: | 21/04/2016

0

Španska pop zvezda, tekstopisac, producent, plesač i glumac Enrike Iglesijas ponovo stiže među Srbe 10. maja, kada će održati koncert u beogradskoj "Kombank areni", u okviru svetske turneje "Seks i ljubav". Biće to njegovo drugo gostovanje u najvećoj dvorani na Balkanu, gde je nastupio pre sedam godina. Sina legendarnog Hulija Iglesijasa, koji je u karijeri dugoj dve decenije prodao više od 100 miliona albuma, magazin "Bilbord" proglasio je "kraljem plesa i latino popa", a dugo nosi i epitet velikog zavodnika i srcelomca.

Višestruko nagrađivani umetnik, koji će dva dana uoči beogradskog koncerta proslaviti 41. rođendan, kao dečak živeo je godinu dana u srpskoj prestonici sa majkom Izabel Prejsler, ali se slabo seća tog perioda. Enrike poručuje da publiku u "Areni" očekuje poseban koncert i da bi voleo da što bolje upozna naš grad.

- Ne bih ništa otkrivao o nastupu, neka publika sačeka i vidi - rekao je Enrike Iglesijas, koji je na aktuelnoj turneji održao više od 130 koncerata. - Mada će mi vreme tokom boravka u Beogradu biti ograničeno, voleo bih da vidim što više zanimljivih stvari.

Šta smatrate najvećim uspehom u životu i karijeri?

- Dovoljno sam srećan što imam zadovoljstvo da radim posao koji volim. Stvarati muziku i podeliti je sa fanovima širom sveta je jedan od najboljih osećaja.

Osvojili ste prestižne nagrade ali tvrdite da ste i pored toga nezadovoljni svojim radom?

- Mislim da je svako sebi najveći kritičar. Svakom umetniku um uvek ide dalje i razmišlja o tome kako stvari mogu da budu još bolje, nego što jesu.

Da li još noću pišete pesme?

- Da, i dalje to radim, a nedavno sam objavio pesmu "Duele el corazon" i veoma sam uzbuđen što će je moji fanovi čuti.

 Nerado govorite o privatnom životu, ali kakav je vaš odnos prema braku?

- Smatram da je brak sjajna stvar, ali nije neophodan papir da biste s nekim bili srećni. Ako je u pitanju prava ljubav, onda je to više nego dovoljno.

Obećali ste da ćete se skinuti goli ukoliko Španija postane prvak sveta u fudbalu. Šta je bilo najluđe što ste uradili u životu?

- Mislim da je ovo definitivno jedna od tih stvari. Takođe sam upravljao avionom, a da sam pre toga prošao samo malu obuku. Bilo je prilično ludo kad se toga setim.

Lane ste sa Rafaelom Nadalom otvorili restoran u Madridu?

- Odlučio sam se na takav korak zbog ljubavi prema hrani i svojoj domovini.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: Enrike Iglesias