Enrike Iglesias: Brak me ne bi učinio srećnijim nego što jesam

Enrike Iglesias: Brak me ne bi učinio srećnijim nego što jesam

Autor: | 25/04/2016

0


Ovo koncertno proleće u Beogradu obeležiće pop spektakl svetske muzičke zvezde, latino zavodnika Enrikea Iglesijasa.

U okviru svetske turneje “Sex and Love”, na kojoj promoviše istoimeni album, pevač će na scenu „Kombank arene“ izaći 10. maja i baciti u trans brojne obožavateljke, baš kao i pre sedam godina, kada je prvi put nastupio u Srbiji.

U intervjuu za magazin „Hello!“ poznati pevač otkriva zbog čega se posebno raduje ponovnom dolasku u Srbiju.

- Hrana je fantastična, ljudi su veoma prijatni, a moji fanovi su neverovatni. Čast mi je što ću ponovo doći u vašu zemlju, to me čini veoma srećnim. Nedostaje mi energija moje publike u Beogradu.

U godini u kojoj obeležava dve decenije karijere još zrači entuzijazmom i energijom početnika.

- Oduvek sam znao da je muzika moj životni poziv. Sledio sam svoj san i nisam odustajao od cilja koji sam zacrtao još kao dete. Neverovatan je osećaj da je prošlo dvadeset godina od kada sam se upustio u ovu muzičku avanturu, iskreno se nadam da ću nastaviti istim putem i da ću ono što najbolje umem da radim i dalje deliti sa svojom publikom - kaže Iglesijas i otkriva šta ga posle toliko godina inspiriše da i dalje stvara hitove.

- Raznovrsnost i široka ponuda na današnjoj muzičkoj sceni definitivno igraju ulogu u izborima koje pravim. Inspiracija može da se desi bilo kad i bilo gde, zato je važno biti prisutan u svakom trenutku, da biste uspeli da uzmete nešto od tog trenutka i pretvorite ga u nešto veliko i značajno.

Na pitanje koliko je upoznat sa srpskom muzičkom scenom i da li mu je neko od naših izvođača posebno interesantan odgovara suzdržano, ali i radoznalo.

- Imao sam prilike da čujem ponešto i dopalo mi se, ali bih voleo da čujem više.

Poznat kao veliki ljubitelj hamburgera i pomfrita, svetska muzička zvezda poreklom iz Španije kaže da ih rado ima na svom meniju, ali da će dolazak u Srbiju iskoristiti da proba specijalitete iz naše kuhinje.

- Dobar hamburger mi uvek prija, ali voleo bih da ovoga puta probam neka nova autentična srpska jela - odlučan je Iglesijas.

U susret dolasku u Beograd Enrike je snimio video-spot, u kome je pozdravio sve svoje fanove i pozvao ih da prisustvuju, kako je rekao, veoma posebnom koncertu, koji će ujedno biti i rođendanska žurka. Samo dva dana pre toga, 8. maja, pevač će napuniti četrdeset jednu godinu.

Iako je zakoračio u petu deceniju, zrači energijom i šarmom mladića. Uz dobru genetiku, za to je zaslužno i zadovoljstvo na emotivnom planu. Veza sa bivšom teniserkom Anom Kurnjikovom traje punih petnaest godina i već godinama žive u pevačevoj skupocenoj vili u Majamiju. Detalje svoje veze čuvaju samo za sebe, a u retkim izjavama o romansi sa ruskom lepoticom poznati pevač rekao je da je njihov odnos uzbudljiv, pun uspona i padova, ali da ih upravo to i održava.

U decembru prošle godine svet je obišla fotografija na kojoj bivša sportistkinja na ruci nosi prsten sa upadljivo velikim dragim kamenom, što je podstaklo spekulacije o bračnim planovima poznatog para. Tim povodom Enrike je u jednoj emisiji na američkoj televiziji otkrio da li je venčanje sa Anom na pomolu, kao i da li priželjkuje da postane otac.

- Mislim da me brak ne bi učinio ništa srećnijim nego što jesam. Želim da jednoga dana imam decu, ali nadam se da ću moći da napravim i predah u karijeri. Ne želim da putujem šest meseci i da me po povratku sa puta rođeno dete ne prepoznaje - kaže Iglesijas, koji je u početku karijere često navodio da je nesrećan zbog razvoda svojih roditelja, kao i zbog činjenice da zbog mnogobrojnih putovanja njegov otac, čuveni španski kantautor Hulio Iglesijas često nije bio uz svoju porodicu. Iako tvrde da su u odličnim odnosima, svetsku javnost šokirala je izjava da najstariji član porodice Iglesijas još nije upoznao izabranicu svoga sina.

- Verovali ili ne, moram biti iskren, nikada nisam upoznao Anu. Moja žena, deca i Enrikeova braća i sestre jesu, ali ja još nisam bio te sreće. I sam se pitam kako se to još nije desilo. Enrikea je teško videti, s obzirom na to da stalno putuje, ali ono što je sigurno je da je Ana prelepa i da sin ima dobar ukus za žene, na mene - otkrio je čuveni pevač i mnoge ostavio bez teksta.

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Promo
Tagovi: Enrike Iglesias