Kristijano Ronaldo je u vezi sa avijatičarkom? (foto)

Kristijano Ronaldo je u vezi sa avijatičarkom? (foto)

Autor: | 25/04/2016

0

Svet ovih dana obilaze zajedničke fotografije jednog od najvećih zavodnika na svetu, fudbalske zvezde Kristijana Ronalda, i avijatičarke Alehandre Manrikes.

Da stvar bude škakljivija, Alehandra radi upravo za Ronalda, i pilotira njegovim privatnim avionom, a zbog nje je, piše portuglaski magazin "Flash", odlazio na tajna putovanja, pa su tako nedavno su bili u Maroku.

A photo posted by Ale Manriquez (@babywingz) on Dec 26, 2015 at 11:58pm PST

Alehandra je objavljivala njihove zajedničke fotografije na svom Instagramu, ali u početku nije bilo ništa neobično što se neko pohvalio druženjem sa zvezdom.

Vremenom je ipak postajalo sve jasnije da su sve češće zajedno, a govorkanja su se pojačala naročito nakon što je Alehandra poslednju njihovu zajedničku fotografiju izbrisala sa svog profila, nakon što su se mediji raspisali o ovoj vezi.

A photo posted by Ale Manriquez (@babywingz) on Jan 22, 2016 at 12:22am PST

Pažnju je privukla i činjenica što Ronaldu, zvezdi "Reala", ne smeta ni to što Alehandra ne krije da je velika obožavateljka "Barselone" i Lionela Mesija.

Ronaldo je pet godina, sve do prošle godine, bio u vezi s menekenkom Irinom Šajk, a kružile su i glasine da je u vezi s kik-bokserom Badr Harijem.

A photo posted by Ale Manriquez (@babywingz) on Jan 7, 2016 at 7:31pm PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images