Oni su neverovatno bliski, a šta kaže Amal

Oni su neverovatno bliski, a šta kaže Amal

Autor: | 27/04/2016

0

U Holivudu ili nema prijateljstva među zvezdama ili ima onih za ceo život. Najpoznatiji slavni prijatelji svakako su Kejt Vinslet i Leonardo Dikaprio, ali tu su i njih dvoje, Džulija Roberts i Džordž Kluni.

Poznaju se decenijama, isto toliko su bliski, a glumac ne krije da je lepa brineta jedna od najznačajnijih žena u njegovom životu.

Filmovi u kojima su zajedno igrali pokazali su nam da su Džulija i Džordž sjajan par na malim ekranima. Bezbroj puta su se pojavili u javnosti, a one nezvanične prilike su dokazale da su iza kamera još bolji par.

I kao što brzo postane jasno da između dvoje ljudi postoji ljubavna veza, tako brzo postane jasno i kad njih spaja pravo prijateljstvo. Holivud je vremenom navikao na druženja Džulije i Džordža, a onda je miljenik žena o svojoj prijateljici rekao sledeće:

Mi smo prijatelji već dugo vremena i ja je jednostavno obožavam.


Kad je došlo vreme za njegovu žendibu, mnogi su se pitali kako će žena njegovog života, Amal Kluni, prihvatiti prijateljicu njegovog života, Džuliju.

Džentlmen Džordž je organizovao večeru na kojoj su se njih dve upoznale.

Njihov prvi susret bio je veoma zabavan i one će postati dobri prijatelji. Sve je prošlo kako treba – rekao je Kluni za sajt „Ekstra“.

Džulija, koja je od 2002. u braku sa kamermanom Danijelom Moderom, nakon večere je izjavila:

Upoznala sam Amal na zajedničkoj večeri. Naravno da Džordžu nije neophodan moj blagoslov, ali moram da priznam da sam prilično zaljubljena u Amal.

Postalo je jasno da je život napravio odličan scenario, onaj koji je nadmašio i njen hit film iz 1997. „Venčanje mog najboljeg druga“, a u kojem Džulija sa velikom tugom prisustvuje ženidbi najbližeg prijatelja.

Prijateljstvo Džulije i Džordža je i Amal sjajno prihvatila. U životu njenog supruga, sa kojim je u braku dve godine, postoji lista prioriteta, ili je bolje reći lista žena. Svaka je zadovoljna svojim mestom na njoj.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliv hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti