Iskra Lorens: Vaše telo je vaš dom zato ga volite i poštujte (video)

Iskra Lorens: Vaše telo je vaš dom zato ga volite i poštujte (video)

Autor: | 29/04/2016

0

Lepa i zanosna Iskra Lorens, inače plus-size model koja je svojim oblinama zaludela planetu, otkrila je tajnu kako možete izgledati "vitko" i kada ne koristite fotošop na fotografijama.

Iskra je postavila fotografiju na kojoj je vidna razlika između realnog stanja i "nameštene" vitkosti i to zahvaljujući promeni položaja tela i ugla fotografisanja.

Uz ovu fotografiju ona je napisala inspirativnu poruku za sve one koji su nesigurni u sebe i svoj izgled:

- Imate razzmak između butina ili ga nemate, koga briga. Svi mislimo da želimo različite stvari i trebalo bi da je tako jer smo svi različiti, ali nije pogrešno želeti da budete još malo srećniji i zdraviji. Evo, ja ću vam prva reći da da su fotografije na kojima ste superzgodni takve samo zahvaljujući dobrom svetlu i uglu fotografisanja. Zapamtite jednom zauvek, društvene mreže nisu stvaran život i ne dozvolite da vas nečija fotografija učini nesigurnima. Ako ne izgledate baš kao ta neka na fotografiji, a ni ona ne liči na vas, to je zato jer tako i treba da bude. Suđeno je da budete ono što jeste, a ne neko drugi, vaše telo je vaš dom i zato ga volite i poštujte. Kada tako sagledate sve, počeće da vam se dešavaju lepe stvari!

A photo posted by ?iskra✨ (@iamiskra) on Apr 29, 2016 at 9:44am PDT

Verujemo da će ove Iskrine reči pronaći put do devojaka koje žele da budu ono što nisu, a zaboravljaju da razvijaju sopstvenu ličnost i vole svoje telo onakvo kakvo ono jeste.

A video posted by ?iskra✨ (@iamiskra) on Apr 28, 2016 at 8:18am PDT

Komentari (0)

Loading
M G hellomagazin
Tagovi: iskra lorens