Zvezde koje nećete naći na društvenim mrežama

Zvezde koje nećete naći na društvenim mrežama

Autor: | 02/05/2016

0


U svetu u kojem se svakog dana pišu nova pravila kako napraviti dobar selfi i gde se putem Fejsbuka, Instagrama ili Tvitera dele čak i najintimniji trenuci, teško je zamisliti da postoje slavne osobe koje ne žele da učestvuju u tom društvenom fenomenu.

Iako mislimo da su željni pažnje i reklame, makar i one loše, neka od trenutno najvećih holivudskih imena su veliki protivnici modernih tehnologija i ovakve vrste eksponiranja, što su više puta naglašavali.


Anđelina Džoli

Na Fejbuku ordinira nekoliko desetina fan stranica posvećenih velikoj filmskoj zvezdi, ali ona ne stoji ni iza jednog. Štaviše, Anđelina je priznala da ne zna čak ni da upali kompjuter. Interesantno je da su se, ne tako davno, zapalile društvene mreže zbog izjave koja joj se pripisivala i koja je stajala na njenoj Fejsbuk stranici za koju su svi mislili da je oficijelna.

Dženifer Aniston

Osim što imaju isti ukus za muškarce, sadašnja i bivša partnerka Breda Pita dele i jednaku nezainteresiranost prema tehnologiji. Dženifer Aniston se, kaže, divi ljudima koji se razumeju u tehnologiju, ali – nju to ne zanima. Nema profil ni na jednoj mreži, iako se o njoj piše svakog dana.

Džordž Kluni

Zgodni Džordž je u više navrata izjavljivao da društvene mreže nikom ne mogu da donesu dobro, a jednom magazinu je sve bogate i slavne osobe koje imaju Tviter profil nazvao budalama. Poslužio se vrlo živopisnim opisima dok je objašnjavao šta bi sve radije radio nego imao profil na Fejsbuku.

Kira Najlti

Britanska zvezda takođe odbija socijalne mreže. Međutim, nije mogla da odoli i da proveri o čemu se tu radi, pa je otvorila profil na Tviteru koji je trajao svega 12 sati. Ugasila ga je uz objašnjenje da se osećala kao da je ponovo u školi, na velikom igralištu, ali da niko ne želi da se igra s njom jer nije dovoljno popularna.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver/Splash/Getty