I Rasel Krou uz Toma Kruza u "Mumiji"?

I Rasel Krou uz Toma Kruza u "Mumiji"?

Autor: | 05/05/2016

0

Kako što je već ranije nagovešteno, studio "Universal" namerava da vrati u život klasična čudovišta iz njihovog repertoara.

Tako bi uskoro trebalo da se pojave filmovi s raznim čudovištima, mumijom, Frankenštajnovim čudovištem, Drakulom i drugima.

Iako su prvobitno odbijali da komentrišu glasine da su pokrenuti takvi projekti, izgleda da je sad sve jasno, i da će se u novoj verziji "Mumije" Tomu Kruzu pridružiti i Rasel Krou. Uz njih dvojicu, glavnu žensku ulogu preuzela je Anabel Volis.

Sudeći po tome da je čitav projekt pokušaj da se udahne život starim monstrumima, uloga Rasela Kroua u filmu će biti verovatno uloga nekog podjednako poznatog čudovišta koje bi pariralo mumiji.. Trenutačno se spekuliše da bi on mogao da bude doktor Džekil (i verovatno i njegov nasilni alter-ego, gospodin Hajd), ali naravno, u modernom vremenu.

Ta uloga je prevashodno bila namenjena Havijeru Bardemu, pa zatim Tomu Hardiju, ali su je oba glumca odbila zbog prethodnih obaveza. Uzevši u obzir da je u čitav projekt za sad uključeno mnogo kvalitetnih glumaca, kao što su Džoni Dep (Nevidljivi čovek) i Anđelina Džoli (Frankenštajnova nevesta), takvo odbijanje bi moglo da se pokaže kao prilično loš poslovni potez.

"Mumija" bi u bioskope trebalo da stigne početkom sezone blokbastera naredne godine. Rasel Krou trenutno je zauzet snimanjem filma "Dobri momci", dok Kruz završava snimanje drugog dela "Džeka Ričera".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: rasel krou

Najnovije vesti