Šeron Stoun u novom filmu iz "Marvelove" franšize

Šeron Stoun u novom filmu iz "Marvelove" franšize

Autor: | 09/05/2016

0


"Marvel" zadovoljno trlja ruke dok "Captain America: Civil War" obara rekorde na bioskopskim blagajnama. Otvaraju se nove mogućnosti i dovode novi likovi u konstantno rastući Marvel Univerzum.

Najnovija informacija je da će se ansamblu filmskih zvezda i zvezdica pridružiti i Šeron Stoun u, kako dobro obavešteni izvori pretpostavljaju, dolazećem nastavku filma "Ant Man" filma, "Ant-Man and The Wasp". Koga će glumiti još uvek se zvanično ne zna, ali s obzirom na izjavu koju je dala, povodom pristupanja Marvel timu, možemo pretpostaviti.

- Imaću sitnu ulogu u Marvel filmu, koji uskoro dolazi, ali ne smem da kažem koju, jer sam potpisala ugovor o poverljivosti. Znači, igraću malu ulogu u Marvel filmu. To je sve.

Nakon ovoga, pretpostavlja se da je uloga koja je namenjena za Šeron Stoun, u stvari uloga originalne Ose, nestale supruge Henka Pima, kojeg je u prvom filmu igrao Majkl Daglas. S obzirom da je Skot Lang, koga glumi Pol Rad, uspeo da se vrati iz subatomske stvarnosti u koju je ušao, a Pimova supruga je ostala zarobljena tamo, možda će se u nastavku naći rešenje i za njen povratak.

Da li to znači da će se stari partneri iz hit filma "Basic Instinct" ponovo zajedno naći na filmu, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: šeron stoun

Pročitajte još

Najnovije vesti