Dvejn Rok Džonson: Džumandži magija počinje

Dvejn Rok Džonson: Džumandži magija počinje

Autor: | 09/05/2016

0

Glumac Dvejn Rok Džonson je deo glumačke ekipe koja se okupila na snimanju nastavka čuvenog filma "Džumandži" u kome je glavnu ulogu imao neprevaziđeni glumac i komičar Robin Vilijams.

Dvejn je poručio da tačno zna šta će da uradi i da će Vilijamsova porodica biti ponosna na sve njih:

- Započeli smo sa sjajnim sastankom sa režiserom Džejkom Kasdanom, producentom Metom Tolmačom i ostatkom tima da radimo na ovoj neverovatnoj priči. Osećao sam se kao da treba da napravimo nešto sjajno upravo tamo gde je sve počelo - od materijala koji stvorio pisac Kris Van Alsburg, tvorac "Džumandžija".

Kris je takođe napisao i "Polarni ekspres" koji su kasnije adaptirali Robert Zemekis i Tom Henks, i on ima veoma poseban i specijalan način pripovedanja priče.

Osećam se dobro i samouvereno sam "obuo cipele" producenta, isto kao i glumca, da bih vam omogućio da uživate u onome što ćemo stvoriti. -
Napisao je Dvejn koji je otkrio i kada se prvi put sreo sa Robinom.

- Važna stvar oko koje želim da budem iskren i da je naglasim je uloga Robiina Vilijamsa, a moja ljubav i duboko poštovanje prema njemu su beskonačni. Imate moju reč, poštovaćemo njegovo ime i lik Alana Pariša koji je tumačio, jer ono će i dalje postojati, biće besmrtno u "Džumandži" svetu na jedan poseban način. Imam ideju kako da to ostvarim i mislim da će Vilijamsova porodica biti ponosna. Isto tako mislim da Robin, negde odozgore, gleda sve ovo i smeje se mojim mukama, kao i kada smo se prvi put sreli...

U bekstejdžu sam potpuno blokirao, nisam mogao da izgovorim ni reč, samo sam mrmljao, a njegov glas i smeh su me smirili i ohrabrili, ali to je već za neku drugu priču...

Već smo okupili sjajan tim, a jedna od novina je to što će, za razliku od prvog filma gde je bilo tri glavne uloge, ovde ih biti čak pet!

Tako je dobro videti kolege koje ostavljaju svoje projekte na kojima rade da bi mi se pridružili u ovoj avanturi. Uskoro ću vam i reći ko je sve u našem timu u "Džumandžiju"!

Jedva čekamo da čujemo i vidimo ko se pridružio stvaranju nastavka predivnog "Džumandžija".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram