Ćerka Žan Klod Van Dama: Bjanka je seksepilna, ali i opasna (video)

Ćerka Žan Klod Van Dama: Bjanka je seksepilna, ali i opasna (video)

Autor: | 09/05/2016

0
Većina žena se zaljubila u Žan Klod Van Dama još od filma "Kikbokser". On je onaj tip muškarca pred kojim ženama klecaju kolena. Glumac ima troje dece sa ženom Gledis Portugiz. Sva deca su mu poprilično zgodna i talentovana, a ćerka Bjanka Van Verenberg ili Bjanka Bri Van Dam, je zaista pravo čudo.

Pored činjenice da se bavi fitnesom, Bjanka ume da zada i nekoliko dobrih udaraca. Jel treba da pominjemo uopšte da je neverovatno seksi. Zaista jeste. Spremite se za Bjanku u punom sjaju.

- Želim da pokažem svim mladim devojkama i devojčicama da možete da budete fizički spremne i ženstvene. Da možete da prekrstite noge za stolom, a onda da isprebijate nekoga na lep i ženstven način. Kao što je moj otac borilačke veštine predstavio mojoj generaciji - želim da nastavim njegovo nasleđe - rekla je Bjanka.

Bjanka i Žan Klod imaju sjajan odnos pogotovo od kada imaju zajedničku opsesiju, a to su borilačke veštine.
- Dogovorimo se da se nađemo a onda ga pitam što sam uopšte i došla? Ja sam perfekcionista, kao i on, pa me on često kritikuje vezano za moju formu - rekla je.

- Obično mi kaže, pogledaj kako je moj udarac visok! A ja mu odgovorim, tata daj budi ozbiljan - očigledno sam bolja od tebe! -rekla je Bjanka za nypost, a prenosi kurir.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash

Najnovije vesti