Iglesijas zapalio Arenu

Iglesijas zapalio Arenu

Autor: | 11/05/2016

0

Španska pop zvezda, tekstopisac, producent, plesač i glumac Enrike Iglesijas (41), sinoć je održao spektakularan koncert u beogradskoj "Kombank areni", u okviru svetske turneje "Seks i ljubav". Na svom drugom gostovanju u najvećoj dvorani na Balkanu, gde je pevao i pre sedam godina, opravdao je zvanje jednog od najistaknutijih latino pop umetnika svih vremena.

Sa zakašnjenjem od gotovo sat vremena "kralj latino popa" se u crnim pantalonama, majici iste boje i prepoznatljivim kačketom na glavi pojavio pred 10.000 fanova i zapevao I'am a freak. Publika je slavnog pevača dočekala vriskom oduševljenja, a Enrike je sinoć, zaista, očarao Beograđane svojim pesmama, scenskim nastupom i neverovatnom energijom.

- Srbijo, hvala mnogo - obratio se pevač na engleskom jeziku publici, a zatim zapevao jedan od svojih najvećih hitova u karijeri Bailamos, što je u dvorani izazvalo opštu histeriju koja je trajala do kraja koncerta.

#Belgrade #serbia #thankyou !!!!

A photo posted by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on May 10, 2016 at 2:53pm PDT

Bila je to eksplozija emocija i na bini i u publici. Posetioci su podjednako uživali i uz pesme I like how it feels, Heartbeat, Ring my bells...

- Dobro veče, kako ste - upitao je nešto kasnije Enrike publiku na srpskom jeziku.

Sin legendarnog Hulija Iglesijasa, koji je prodao više od 137 miliona albuma u karijeri, neumorno je trčao s jednog na drugi kraj scene.

Više puta je skočio sa bine i popeo se na ogradu tribina, gde su ga dočekale oduševljene obožavateljke koje su latino zavodnika grlile, ljubile i slikale se s njim. Koncert Enrikea Iglesijasa pamtiće i Beograđanin Miloš, kojeg je španski pevač u jednom trenutku pozvao da mu se pridruži na bini. Enrike je mladića ponudio pićem, pitao ga da li ima devojku, a zatim su nazdravili na sceni, uz "živeli" i zajedno optevali svetski hit Stand by me.

Spektakl španske pop zvezde, na dve bine, upotpunila je bogata rasveta sa laserima, vrhunsko ozvučenje i scenski efekti, koji se mogu videti samo na koncertima svetskih zvezda. Glavna bina je imala krila od po 2,5 metra, od koje je do male bine vodila pista duga 17 metara.

Ni ovaj koncert nije mogao da prođe bez jednog od Enrikeovih najvećih hitova Bailando, koji je imao više od milijardu pregleda na "Jutjubu" i oborio Ginisov rekord kao pesma koja je najduže bila na poziciji broj jedan latino top lista (čak 41 nedelju).

#thankyou #Belgrade #serbia

A video posted by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on May 10, 2016 at 2:50pm PDT

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/splash hellomagazin