Govorili su joj da ne izlazi iz kuće zbog lica, a sada zarađuje milione u modelingu

Govorili su joj da ne izlazi iz kuće zbog lica, a sada zarađuje milione u modelingu

Autor: | 22/05/2016

0


Najpoznatiji svetski plus sajz model Iskra Lorens (25) iz Vorčestera požalila se nedavno da ju je, pored svih dušebrižnika širom sveta, zbog kilaže napadala i rođena porodica!

Naime, Iskra se prisetila doba kada su je kao klinku rođaci kritikovali jer joj listovi deluju mnogo deblje u čizmama koje je rešila da obuje!

Iskra je postala planetarno poznata otkad je javno progovorila o napadima na punije manekenke i branila pravo da svako može da izgleda kako želi i da niko nikome ne treba da soli pamet.


Ona se požalila i da su joj kao tinejdžerki govorili da ne treba da izlazi iz kuće bez šminke jer joj je lice bilo puno akni.

Tako se ona stalno šminkala, što je situaciju činilo još gorom. Iskra kaže da su takvi komentari posebno teški jer čovek ne može da pobegne od svog najbližeg okruženja, a sve se događalo baš onda kada je ulazila u svet modne industrije.

Njena volja i želja da utiče na sve mlade širom sveta sa sličnim problemom su za svaku pohvalu, ona ne odustaje od svoje ideje i savetuje im:

Kažite im svima da cenite njihovo mišljenje, ali da to što govore boli.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram
Tagovi: iskra lorens