Prinsov tajni posed

Prinsov tajni posed

Autor: | 26/05/2016

0


Imanje Pejzli Park u Minesoti nije bilo jedino tajno mesto na koje je umeo da pobegne pokojni Prins kada se zaželi ilegale.

Slavni pevač svojevremeno je za dvanaest miliona dolara kupio tri hiljade kvadratnih metara veliki posed na ostrvu Providensiales u Karipskom moru.


Prema njegovoj zamisli, enterijerom je dominirala boja purpura, po naslovu čuvene pesme i filma koje je snimio početkom osamdesetih.

Prins je dao sve od sebe da mediji ne saznaju za ovu lokaciju.

Između ostalog, raskošna rezidencija ima deset spavaćih soba i isto toliko kupatila, teniski teren, privatnu plažu sa belim peskom, teretanu, koktel bar, tropski vrt, nekoliko terasa, spa, studio, kućno pozorište, marinu za brodove i prelep pogled na more.

A luksuzni Pejzli Park uskoro će postati muzej.

Prinsova sestra Tika, kojoj je inače ostavio svo bogatstvo od 800 miliona dolara, želi da uspomena na njega živi večno, pa će tako na posedu u blizini Mineapolisa između ostalog biti izloženi razni suveniri, predmeti s turneja, instrumenti i brojne nagrade za koje inače nije mnogo mario.

S obzirom na to da je Prins tajno kremiran u prisustvu najbližih članova porodice i da javnost neće znati gde se nalazi njegov večni dom, Pejzli Park će sigurno biti idealno odredište za obožavaoce koji žele da odaju počast velikoj zvezdi.

Prostire se na više od četiri i po hiljade kvadratnih metara, a dovršen je 1987. godine, kada je dobio i ime po pesmi sa albuma "Around the World in a Day".

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver/Splash
Tagovi: Prins

Najnovije vesti