Ove poznate ličnosti su odgajali gej roditelji

Ove poznate ličnosti su odgajali gej roditelji

Autor: | 31/05/2016

0


Nije toliko poznato da su neke od najvećih imena u filmskom i muzičkom svetu odrasle uz gej roditelje.

Iako se o gej roditeljstvu vode brojne polemike, uvek se postavlja isto pitanje – kako je neko ispao homoseksualac ili lezbejka od heteroseksualnih roditelja.

Kako prenosi “Dejli Mejl“ ove poznate ličnosti su podigli gej roditelji.


Robert de Niro

Otac legendarnog De Nira, razveo se od svoje supruge 1946. godine, navodno, borio se sa depresijom zbog toga što je bio homoseksualac u vreme kada je to bilo društveno neprihvatljivo.

50 Sent

Majka repera prema njegovim rečima bila je lezbejka i ovisnica o kokainu. Preminula je kada je 50 cent imao osam godina, a nakon njene smrti živeo je sa babom i dedom.

Lajza Mineli

Otac Lajze Mineli, Vinsent, navodno, je bio homoseksualac. Neki tvrde kako je u Njujorku bio poznato gej lice, dok se u Holivudu krila ova informacija. Njena majka se borila sa zavisnošću o alkoholu.


Džodi Foster

Majka Fosterove je bila lezbejka. Navodno je svoju ćerku odgajala sa svojom devojkom. Džodi Foster je prizanala da je lezbejka 2013. godine na dodeli Zalatbog globusa.

Ejmi Adams

Roditelji glumice razveli su se kada je imala samo 11 godina. Njena majka Katrin Adams, je postala bodibilderka i započela život sa drugom ženom, koja je navodno bila njena ljubavnica. Ejmi i njena braća i sestra su nakon razvoda živeli sa ocem.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty hellomagazin
Tagovi: holivud