"Američka horor priča" je tek početak: Lejdi Gaga spremna za još jednu ulogu?

"Američka horor priča" je tek početak: Lejdi Gaga spremna za još jednu ulogu?

Autor: | 14/06/2016

0


Ova godina je, to je očigledno, po mnogo čemu veoma izuzetna za Lejdi Gagu. Osim što je najavila dva albuma, "standardni" pop album, i drugi, džez album u kolaboraciji sa Tonijem Benetom, kao i povratak u šestu sezonu "Američke horor priče", pop diva je nedavno nagovestila da bi mogla da se okuša i u još jednoj ulozi na malim ekranima.

Tokom intervjua sa glumicom Džejmi Li Kertis, Gaga je izrazila želju da stane rame uz rame sa ovom zvezdom serije "Scream Queens".

Budući da je i ta serija delo Rajana Marfija koji je zaslužan za Gagin sjajni glumački debi u ulozi hladne Grofice u "Američkoj horor priči", nije isključeno da će ona odigrati epizodu ulogu i u "Scream Queens".

- Ne mogu da dočekam da radim s tobom jer još nisam imala priliku za. Popričaćemo sa Rajanom. Možda to bude u "Scream Queens" - rekla je Gaga namigujući prema kameri, a na oduševljenje Džejmi Li Kertis.

U istom intervjuu, pevačica je ispričala i zanimljivu priču o tome koliko sebe doživljava kao Stefani, što je njeno građansko ime, a koliko je Gaga.

- Ono što sam, u ovom momentu, kao Gaga, je, zapravo, ono što drugi misle da Gaga jeste, a to nije uvek nužno ono što u potpunosti ja jesam. Čak i kada se osećam kao Gaga, a pod tim podrazumevam snažniju verziju sebe koju sam razvila kao jako mlada devojka koja je u Njujorku upoznavala druge umetnike, koja je sarađivala sa muzičarima, koja je studiozno posmatrala celu tu scenu, čiji će deo jednog dana postati, opet je to, u ovom momentu moje karijere, percepcija onoga što drugi misle da ja jesam.

- Ta percepcija je nastala kroz ono što sam im ponudila, ali je onda ona postala zaseban entitet. Ono što sam ja, u datom momentu, je amalgamacija Stefani, mlade Amerikanke italijanskog porekla, koja živi u Njujorku gde se bavi glumom i muzikom, koja je buntovnik; drugi deo mene je ono što je na kreativan način izraženo kroz muziku, i to koliko su kultura i određeni način života oblikovali moju umetnost, i koliko sam se razvila kroz čitanje i stvaranje. Kada glumim pred kamerama i to je, opet, deo mene.

- Tako da, u suštini, živim život u kom beskrajno i uporno volim ono što stvaram, a moje delo me iznova upoznaje sa tim ko sam ja, tako da mi je teško da odgovorim na ovo pitanje. Ja sam potpuno Stefani, i potpuno Gaga, ali sam, isto tako, u određenim momentima snimanja bila i potpuno Grofica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: lejdi gaga

Najnovije vesti