Kendal Džener ljutito odgovorila Stefani Sejmur: Niko ne pokušava da liči na tebe

Kendal Džener ljutito odgovorila Stefani Sejmur: Niko ne pokušava da liči na tebe

Autor: | 17/06/2016

0


Nakon što je 47-godišnja svetski poznata manekenka Stefani Sejmur odabrala neke ne baš laskave reči kojima je opisala status Kendal Džener i Điđi Hadid u svetu manekenstva i mode, Kendal se, sasvim razumljivo, veoma uvredila, pa je odlučila da odgovori.

Stefani Sejmur je nedavno, navodno u šali, komentarisala da ni u kom slučaju ne bi nazvala Kendal i Điđi supermodelima, već možda savremenijom titulom.

- Ako ti je cilj da budeš nasilnica sa interneta, onda ću se braniti. Naša generacija uopšte ne pokušava ništa da ukrade od Stefani Sejmur, niti želi da liči na nju - napisala je u otvorenom pismu Kendal, a onda priznala da je razočarana postupkom slavne manekenke.

- Zapravo, u njoj sam videla idola. Ona ima ćerku! Kladim se, kad je rekla da smo "Bitches of the moment", sigurno nije zamišljala da bi neko na takav način javno sramotio njenu ćerku - ljuto je prokomentarisala Kendal.

Ona je  na kraju je dodala da ne smatra da to što nju nazivaju supermodelom išta oduzima prošlim supermodelima.

- Postoje supermodeli koji mi daju savete i podižu mi samopouzdanje. To je fino ponašanje i ja u potpunosti nameravam da pozitivno utičem na sve one koji su mlađi od mene - zaključila je Kendal.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images