Tejlor Svift i Điđi Hadid ponovo same i nerazdvojne

Tejlor Svift i Điđi Hadid ponovo same i nerazdvojne

Autor: | 20/06/2016

0

Kao dugogodišnje najbolje prijateljice, Tejlor Svift i Điđi Hadid gotovo sve su radile zajedno. Pratile su jedna drugu na koncertima, odnosno revijama, odlazile na mondenska događanja, krstarenja, putovanja, a onda se pop zvezda zaljubila i više nije imala toliko vremena za druženje.

Međutim, sad kad su obe ostale same, shvatile su da niko nema tako nežno rame za plakanje kao veran prijatelj.

A po svemu sudeći, neka bliska prijateljstva čvršća su od mnogih ljubavi za koje smo verovali da će trajati "dok nas smrt ne rastavi". Jer, pre dve nedelje svet su kao grom iz vedra neba pogodile vesti da su rakinuli najpre Tejlor Svift i di-džej Kalvin Haris, a potom i supermodel Điđi Hadid i pevač Zejn Malik. I dok je drugi par jedva sastavio nekoliko meseci zajedno, popularna pevačica i njen dečko imali su romansu dugu skoro godinu i po dana. Dok neki izvori tvrde da mladi Škot nije uspeo da se adaptira na holivudski način života na koji je Tejlor navikla, drugi kažu da je dvadesetšestogodišnja ljubimica Amerike bila ta koja je insistirala na raskidu jer je shvatila da ipak nisu jedno za drugo i da ih više stvari deli nego što ih spaja. Takođe, on nije bio zainteresovan za brak i decu, o čemu je Sviftova u poslednje vreme intenzivno razmišljala.

Kako bi sprečio razne spekulacije i dalje širenje glasina, Kalvin se nedavno oglasio na Tviteru:

- Jedina istina je da je naša veza naprosto došla do kraja. Bez obzira na sve, uvek će nas spajati veliko uzajamno poštovanje i ljubav.

Kako bi i javnosti i medijima stavila do znanja da je zaista tako, Tejlor je na svom nalogu ponovila tvit bivšeg dečka.

Počeli su da se zabavljaju prošlog marta, ali su romansu dugo pokušavali da sakriju. Nije bilo svakodnevnih objavljivanja zajedničkih fotografija na društvenim mrežama, izostali su javni izlivi nežnosti kojima su poznati toliko skloni, a jedini dokazi njihove ljubavi bile su šetnje crvenim tepihom ruku pod ruku i godišnjica koju su nedavno proslavili na plaži u jednom luskuznom rizortu, što je na kraju ipak završilo na Instagramu. No, nisu dugo izdržali. Šuška se da je pevačica brzo prebolela Harisa i da je zaljubljena u glumca Toma Hidlstona, poznatog po ulozi Lokija iz filma "Tor".

Điđi i Malik raskinuli su svega dva dana posle Tejlor i Kalvina. Prijatelji lepe manekenke i nekadašnje zvezde benda "One Direction" kažu da su problemi iskrsli kad su oboje odlučili da karijere koje su tek počele stave u prvi plan. Veliki pritisak usled svakodnevnih poslovnih obaveza na kraju ih je koštao ljubavi, koja se rasplamsala krajem prošle godine. A pre samo nekoliko nedelja blistali su od sreće dok su zagrljeni pozirali za "Vog" u njujorškom Metropolitenu. Ipak, prijatelj sad već bivšeg para tvrdi da još nije sve gotovo i da su ludi jedno za drugim, tako da je samo pitanje dana kada će se pomiriti.

Za to vreme, Tejlor i Điđi pronašle su najjednostavniji lek za slomljeno srce. Rešile su da se češće viđaju i da ponovo izlaze zajedno, kao što su radile u stara, dobra vremena.

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver/Getty Images, Guliver/Splash News

Najnovije vesti