Čuju li se svadbena zvona za Kajli Džener?

Čuju li se svadbena zvona za Kajli Džener?

Autor: | 04/07/2016

0

Prošlo je svega nekoliko dana otkako su Kajli Džener i Tajga objavili kako su ponovno zajedno.
Svega nekoliko dana, a Kajli već o Tajgi priča kao o svom suprugu. Sadašnjem? Budućem? Šta?!

Naime, osamnaestogodišnja Kajli putem Snapchata je objavila video sa manikira na koji je otišla s prijateljicom Džordin Vud. Ništa posebno, zar ne? Ipak, jedan nam je detalj zapao za oko, tačnije uho, a to je trenutak u kojem Kajli veoma opušteno izgovara: "Ovo me podseća na mog muža."

Naravno, nećemo to da shvatimo previše ozbiljno, jer je i sam par rekao kako ovoga puta planiraju da idu polako. Izvor blizak Kajli i Tajgi rekao je:

- Kajli i Tajga daju stvarima drugu šansu. Ovog puta ići će mnogo sporije, a svoje bivše nesuglasice i svađe koriste kao prepreku iz koje će učiti i kao polaznu tačku za zdraviju budućnost.

- Ona ne može da odoli njemu a on ne može da odoli njoj. - nastavio je izvor. - I dalje su jako zaljubljeni, pa je pomirenje bilo relativno neizbežno. Oboje su to znali ali ima je trebao prostor za sebe kako bi se oslobodili pritiska i sredili sve i odrasli.

Hmmm... Čini nam se da Kylie, bez obzira na to kako zove svog dragog, još uvek nema prsten. Jednako tako nam se čini kako bi, ipak, mogla lagano da krene u razgledavanje venčanica.

via GIPHY

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty/splash

Pročitajte još