Držala sam i najluđe dijete i ništa, a onda sam shvatila da sam super!

Držala sam i najluđe dijete i ništa, a onda sam shvatila da sam super!

Autor: | 04/07/2016

0


Plus sajz model i zaštitno lice proizvođača donjeg veša „Aerie“ Iskra Lorens iskreno priča o tome kako je konačno pronašla svoje mesto u modnoj industriji.

Iskra od 2014. pozira u kupaćim kostimima i donjem vešu brenda „Aerie“ da bi početkom ove godine dobila titulu njihovog „AerieReal Role Model“.

Za magazin „El“ Iskra je ispričala koliko žali zbog svih ludih dijeta koje je držala, kad je počela da voli svoje telo i o svim problemima koje imaju gojazne žene kad krenu u šoping.

Sanjala sam da postanem model brenda „Aerie“ i pre nego što sam stigla u Njujork. Mnogo sam želela da postanem deo tima „AerieReal“ i čvrsto sam verovala da ću uspeti jer rad bez fotošopa je neverovatan. Žene žele da vide prave žene. Svoje sređene fotografije zato i ne postavljam na Instragram, već tražim da mi daju neobrađene – počinje Iskra svoju ispovest.


Kad sam počela da idem na kastinge, bilo je trenutaka totalne nesigurnosti. Posmatrala bih sebe na slikama i mislila: O bože, kolika sam, kako sam mlohava. Srećom, nije mi trebalo dugo da shvatim kako svaka druga devojka izgleda baš kao i ja u realnom životu.

Zbog realnih fotki koje postavlja na Instagram i zbog njenih oblina Iskru danas prati skoro milion ljudi, što je mnogo više nego stanovnika u njenom rodnom Vusterširu u Engleskoj.


Nisam baš oduvek pucala od samopouzdanja. Kad bi me agencije odbijale zbog viška kilograma, gledala bih u slike mršavih manekenki i bacala se na najrigoroznije dijete. I najluđe, poput neke za koju sam pročitala da ju je držala Bijonse, sa sirupom od javora i alevom paprikom. E to je bilo baš fuj! Držala sam i Atkinsonovu dijetu i jela samo proteine nedeljama. I to u svojoj 15. Zapisivala sam svaku kaloriju koju bih unela, a onda pokušavala da je sagorim. Ma terorisala sam sebe samo zato što sam svoje telo doživljavala kao jedinu prepreku do ostvarenja snova.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram
Tagovi: iskra lorens