Serena Vilijams iskrena: Novak i ja smo stvorili istoriju u ovom sportu

Serena Vilijams iskrena: Novak i ja smo stvorili istoriju u ovom sportu

Autor: | 05/07/2016

0

Serena Vilijams, najbolja teniserka sveta, izuzetno ceni kolegu sa vrha ATP liste, Novaka Đokovića. Amerikanka ga čak poštuje do te mere da je navijala za njega, a ne za svog zemljaka Sema Kverija, koji je u trećem kolu izbacio Đokovića sa Vimbldona.

Sereni tada nije bio problem da kaže da joj je Kveri drag, da često navija za njega, ali da je ipak njeno srce za šampione kao što je Novak i da bi volela da naš as preokrene rezultat. Nažalost, to se u subotu nije dogodilo, Kveri je otišao dalje, ali je juče Vilijamsova imala šta da kaže o tome.
- Očekivala sam Novakov preokret posle 0:2 u setovima. Iznenadila sam se što na kraju nije bilo tako. Dešava se to svima. Nas dvoje smo stvorili ekstremnu istoriju u ovom sportu - rekla je Serena.

Ona je podsetila da je Đoković u jednom trenutku držao sva četiri grend slema.

- I on i ja smo to uspeli. To je, samo po sebi, istorijski podvig. Bila sam u njegovoj situaciji - kad ne pobedim, to je najvažnija vest u državi. Ali kad pobedim, onda se to samo kratko notira na novinskim stupcima. Nije mi to teret, lepo je biti u takvoj poziciji. Ali postoje samo dvoje sportista na svetu za koje možete to da kažete - dodala je Serena.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Pročitajte još