Danijel Redklif: Moji problemi sa alkoholom su gori od onoga što se piše

Danijel Redklif: Moji problemi sa alkoholom su gori od onoga što se piše

Autor: | 06/07/2016

0

Iako bi najradije samo sedeo u kafani, Danijel Redklif, koji se proslavio ulogom Harija Potera, trudi se da ostane trezan, a da opet ne posrne pomažu mu lekari i psiholozi.

- Moji problemi sa pijančenjem su čak i gori od onoga što su pisali u medijima. Iz dana u dan trudim se da ostanem čist i pri sebi - kaže Danijel Redklif (26) glumac koji se od svojih ranih dvadesetih bori s alkoholizmom.

- Pitali su me da li je moje opijanje standardni deo odrastanja. Prvo sam mislio da jeste, ali posle nekog vremena sam shvatio da previše razmišljam o alkoholu, kao i da se jako promenim kad počnem da pijem - kaže Redklif.

Svojom ispovešću šokirao je javnost jer ga svi još poistovećuju sa likom principijelnog i krotkog Harija Potera koji nema poroka. Kako bi se rešio takvog imidža, Redklif je prihvatio niz kontroverznih uloga u pozorištu i na filmu. Kroz sve to jedini stalni pratilac mu je, kaže, bio alkohol.

- Jedino o čemu razmišljam je kako bih seo u neki pab i počeo da pijem. Ali borim se svaki dan i napredujem - kaže Danijel.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: Danijel Redklif

Najnovije vesti