Ove lepotice ne vole da nose grudnjake

Ove lepotice ne vole da nose grudnjake

Autor: | 08/07/2016

0


Uvek je bilo onih žena koje ne vole da svoja prsa stavljaju u grudnjak. Osećaj slobode, estettike, stav, uživanje...sve su to razlozi zašto neke od lepotica ne vole da zarobe svoje grudi.

Upoznajmo koje su to.

Verovatno jedna od najpoznatijih ljubiteljka 'slobodnih grudi' je bivša manekenka Hajdi Klum (42).

Nemicu paparaci često uhvate u toples izdanju, što nju uopšte ne dotiče niti najmanje ne smeta. Na crvenim tepisima, Hajdi se neretko pojavi u haljinama dubokih dekoltea, ispod kojih, naravno, ne nosi grudnjak.


Kajli Džener (18), jedna od trenutno najslavnijih tinejdžerki na svetu, ima svoju vlastitu vilu, vozi skupe automobile, ima vlastitu liniju šminke i svoju aplikaciju. Kao jedna od članica 'klana Kardašijan' stalno je pod budnim okom javnosti, pa su mnogi primetili da Kajli često zaboravi da obuče grudnjak.

Maraja Keri (46) ne srami se titule 'dive', a svoje telo nikako ne voli da skriva. Iako se nakon rođenja svojih blizanaca, počela da oblači donekle 'nevinije', nakon što je skinula kilograme viška, Maraja se vratila dobrim starim navikama.


Olivija Vajld (32) slovi kao jedna od najseksepilnijih glumica u Holivudu. Svoje manje grudi Olivija ne voli da sakriva, a neretko crvenim tepisima prošeta bez grudnjaka, u kombinacijama s dubokim dekolteima.


Miranda Ker (33) bivši je Viktorijin anđeo i dobar deo svoje karijere reklamirala je donje rublje. Čini se da su Mirandi grudnjaci dosadili, pa za crvene tepihe najradije bira haljine s izazovnim prorezima koje ih nikako ne 'podnose'.

Gvinet Paltrou (43), glumica koja je postala 'životni guru', među obožavateljima ima i brojne slavne modne dizajnere koji je najradije za razna događanja odevaju u duge, dekoltirane haljine. Gvinet, čini se, osim što koristi bizarne tretmane lepote, ima i 'pravilo' da preskoči grudnjak koliko god je to moguće.

Dženifer Lorens (24) postala je ljubimica Holivuda posle uloge u filmovima 'Igre gladi'. Jedna od njenih osobina koja je oduševila javnost, ali i njene kolege, je njena neposrednost i iskrenost.

Glumica je nekoliko puta isticala kako se oseća 'najdebljom u Holivudu', no svoje telo rado ističe izazovnim kombinacijama. Osim što bira dekoltirane haljine, Dženifer izbjegava da nosi grudnjak čak i pod prozirnim haljinama.


Uz Hajdi Klum, pevačica Rijana (28) je jedna od najpoznatijih zvezda zaljubljenih u toples izdanja. RiRi, kako je zovu obožavatelji, retko propušta priliku da pokaže svoje grudi, što na društvenim mrežama, što na showbiz okupljanjima.

Verovatno najpoznatije, gotovo toples, je prozirna haljina koju je obukla za godišnji skup Veća modnih dizajnera Amerike koji su je proglasili modnom ikonom. Iako slavne dame često ispod takvih haljina na bradavice zalijepe silikonska pokrivlice, Rijana je za tu priliku pokazala sve.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty/Splash, Promo
Tagovi: grudnjak holivud

Pročitajte još

Najnovije vesti