Verenik Pratiše Banerdži: Nisam ubio “Malu nevestu”!

Verenik Pratiše Banerdži: Nisam ubio “Malu nevestu”!

Autor: | 29/07/2016

0

Četiri meseca posle i dalje nerazjašnjenog samoubistva Pratiše Banerdži, zvezde "Male neveste", slučaj dobija nove obrise. Protiv glumičinog verenika Raula Radže, koga su njeni prijatelji i porodica od početka teretili za to što je Pratiša podigla ruku na sebe, konačno je podignuta optužnica. Na više od 1.000 stranica nalaze se izjave 63 svedoka, među kojima su retke one koje idu u prilog Radži, a mnogobrojni su iskazi koji ga prikazuju u novom svetlu. Policiju, međutim, posle pokušaja hapšenja glavnoosumnjičenog sačekala su zaključana vrata i prazan stan. Zvanično - Radža se vodi kao begunac.

A kontroverze ne prestaju. Jedna od najintrigantnijih svakako je svedočenje psihijatra Vineša Džajrađa, koji je otkrio da mu se dva dana pre nego što je počinila samoubistvo, Banerdžijeva javila putem kontakt-formulara na njegovom veb-portalu. Požalila mu se na probleme u ljubavnoj vezi, zbog kojih je hronično depresivna i sklona razmišljanju o smrti. Psihijatar ju je odmah pozvao, i posle kratkog razgovora, zakazali su sastanak. Baš za onaj dan kad je najvoljenija Anandi pronađena mrtva u svom stanu.

- Zvučala je uznemireno i uplašeno. Želeo sam da joj pomognem, makar razgovorom. Ponekad je dovoljno samo da vas neko sasluša. Tad se rešenja sama nameću. Međutim, bio je to sastanak na kojem se Pratiša nije pojavila - kaže doktor Džajrađ, otkrivši da su nagađanja o glumičinom abortusu istinita, te da se ona kiretaži podvrgla u sedmom mesecu trudnoće.

Među ostalim izjavama svedoka, koja su uzburkala javnost, pažnju je naročito privuklo ono koje je dao modni dizajner Palavi Sing. On je pod pritiskom istražitelja priznao da ga je samo nekoliko sati posle Pratišinog samoubistva pozvao Raul uz molbu da mu obezbedi određenu količinu narkotika, a na spisku je bio i kokain.

Kao protivteža Raulovom poroku, nalazi se onaj koji se pripisuje glumici. Naime, bliski prijatelji nesrećnog para tvrde da je za sve kriv Pratišin problem sa alkoholom, koji se u poslednje vreme otrgao kontroli. U prilog tih optužbi ide i Raulova pisana izjava od 2. aprila, otkucana na tri strane, u kojoj on detaljno objašnjava da je Pratiša depresiju lečila pićem.

- Moja krivica je što nisam primetio kad se čaša pretvorila u flašu, i povela je u smrt. Ako je neko ubio Pratišu, učinila je to sama. Nisam ubica - poručio je dečko junakinje "Male neveste", koja, nažalost, nikad nije doživela da tu titulu ponese i u stvarnom životu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs INSTAGRAM/IAMPRATS

Pročitajte još

Najnovije vesti