Ups! Ben Aflek zamalo ostao bez pantalona na premijeri filma "Suicide Squad"

Ups! Ben Aflek zamalo ostao bez pantalona na premijeri filma "Suicide Squad"

Autor: | 05/08/2016

0

Glumac Ben Aflek bio je samo jedan u nizu holivudski velikana koji su se pojavili na crvenom tepihu povodom svetske premijere filma Suicide Squad u Londonu, ali uprkos činjenici da su se na jednom mestu pojavile zvezde poput Kare Delevinj, Margo Robi, Džereda Leta, Vila Smita i mnogih drugih, najveću utisak na tabloide ostavio je neobičan stajling Bena Afleka.

Naime, Aflek se na premijeri pojavio u sivom elegantnom odelu i pred početak premijere, uredno je pozirao fotografima i odgovarao na pitanja novinara. Međutim, samo nekoliko sati nakon premijere, na afterpartiju, paparaci su uspeli da fotografišu Afleka u krajnje neprijatnom trenutku.

Naime, glumac je fotografisan dok je ulazio u restoran gde je održana proslava nakon premijere, a ono što prvo pada u oči je da nešto nije u redu sa njegovim pantalonama. Naime, iako ih je pričvrstio kaišem, očigledno je preskočio dve gajke, a šta se sa glumcem u međuvremenu desilo, između crvenog tepiha na kom se pojavio uredno obuče, do afterpartija, nije poznato.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash
Tagovi: ben aflek