Hju Grant otkrio kako su ga masaže "odvele u ludilo" (video)

Hju Grant otkrio kako su ga masaže "odvele u ludilo" (video)

Autor: | 08/08/2016

0

Hju Grant je otkrio da je na vrhuncu slave, 2007. godine, doživeo potpuni nervni slom, za koji kaže da bi se bez dvojbe mogao nazvati pravim ludilom.

Ono što je posebno bizarno u čitavoj priči je to što je Hju sebe doveo u takvo stanje zahvaljujući tretmanima masaže na Maldivima.

- Poludeo sam 2007. Masažama su me odvele u ludilo - rekao je Hju nedavno u emisiji "The Late Late Show with James Corden".D

- Dok drugi vole da se opuštaju na odmoru, meni je dnevno bilo potrebno i po 30 masaža jer mi je bilo izuzetno dosadno.

Da s njim nešto ozbiljno nije u redu shvatio je tek u avionu, kada je s odmora krenuo kući.

- Ušao sam u avion, otvorio novine da vidim sportske rezultate i jednostavno sam briznuo u plač. Tri nedelje sam plakao. Bilo je potpuno apsurdno. Ušao bih u kafić, pitali su me da li želim punomasno ili normalno mleko, a ja bih se ponovo rasplakao. Onda sam počeo da obilazim psihijatre - kaže Hju.

On je ispričao i da je išao kod hipnotizera, ali da tu nije bilo pomoći. Jednom je čak u svoju kuću u Londonu zvao egzorcistu, jer se jedan od njegovih sinova požalio da je video misterioznog dečaka u njihovom domu. Onda su i ostala deca počela da viđaju utvaru.

- Racionalan sam, obrazovan, nisam idiot, ali sam morao da zovem egzorcistu, i toga se i danas stidim. Morao sam, jadni mali dečak je bio prestrašen cele noći. Došla je žena sa nekakvim štapovima, a onda su duhovi sasvim pomahnitali. Govorila je da je prisustvo jako, da će se ispovraćati. Ipak, mislim da je sve to bila glupost. Zapalila je oko tri kilograma žalfije i udarala u mali bubanj, svirala je i pevala. Onda je rekla da su duhovi otišli - uz smeh je ispričao Hju..

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: hju grant