Džoni Dep ima preko 20 svedoka: Amber Herd nema šanse na sudu?

Džoni Dep ima preko 20 svedoka: Amber Herd nema šanse na sudu?

Autor: | 09/08/2016

0

U septembru će Džoni Dep i Amber Herd na sudu pokušati da "isteraju istinu na videlo". Dok Amber tvrdi da ju je Džoni nekoliko puta istukao i da joj je bacio mobilni u lice, glumac kaže da je nikada nije ni takao.

Depova advokatica skupila je dvadesetak svedoka koji su bili prisutni tog dana, nešto pre ili nešto posle trenutka kada je Herd tvrdila da je Džoni napao. Pod zakletvom  će svedočiti dva policajca koji su se odazvali Amberinom pozivu 21. maja, kada je tvrdila da je verenik zlostavlja.

Svedočiće i vratari iz njihove zgrade koji su Herd svakodnevno viđali između 21. i 27. maja. Tih dana, Amber je u javnost pustila fotografija na kojima joj se vidi masnica na oku, ali vratari će tvrditi da je nisu videli povređenu.

Depova advokatica pokušala je kao svedoka da pridobije i Amberinu potparolku, koja je bila prisutna kada se Herd dogovarala oko tužbe sa svojim advokatom.

Spremačica Ilda Vargas, piše TMZ, na sudu će pokazati "neobično otkriće" iz kuće slavnog para, a o detalju tog predmeta u papirima ništa ne piše.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/gettyimages