Melani Grifit čestitala rođendan Antoniju Banderasu: Uvek ću te voleti (foto)

Melani Grifit čestitala rođendan Antoniju Banderasu: Uvek ću te voleti (foto)

Autor: | 11/08/2016

0

Dve godine nakon razvoda Melani Grifit i Antonio Banderas ostali su u zaista dobrim odnosima. Takvo nešto se retko viđa kod bivših supružnika u Holivudu, ali kod njih to nije slučaj.

- Srećan rođendan mom zgodnom, bivšem suprugu. Uvek ću te voleti - čestitala je Melani na Instagram uz fotografiju na kojoj pozira sa Antonijom Banderasom.

Obožavaoci su je zasuli brojnim komentarima, navodeći da je to baš lepo od nje, uz naglasak da su Melani i Antonio dokaz da je moguće da ljudi nakon razvoda ostanu prijatelji.

Latino zavodnik je svojoj bivšoj supruzi zahvalio na svom Tviter profilu rečima: "Puno ti hvala, Melani. Poljubac sa Marbelje".

Nakon 18 godina srećnog bračnog života, njih dvoje su  se 2014. godine odlučili na prijateljski razvod zbog, kako su naveli, nepremostivih razlika. Njoj je to bio četvrti, a Antoniju drugi razvod braka.

Krajem prošle godine su se dogovorili i oko svih detalje oko razvoda. Antonio mesečno plaća oko 60.000 dolara mesečno alimentacije za njihovu 18-godišnju ćerku Stelu, a u podeli imovine dobila je i njihovu luksuznu kuću u Aspenu, ali i Pikasovu sliku.

Zaljubili su se jedno u drugo 1995. godine na setu filma "Two Much".

Melani od razvoda nije imala partnera i zbog toga nije tužna, Dok se Banderas zabavlja sa 36-godišnjom devojkom Nikol Kimpel.

Da su i danas u dobrim odnosima u prilog govore i česte objave zajedničkih fotografija na glumičinom Instagram profilu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash News

Pročitajte još