Tragična ljubavna priča: Skot Istvud otkrio razlog zašto je još uvek slobodan

Tragična ljubavna priča: Skot Istvud otkrio razlog zašto je još uvek slobodan

Autor: | 23/08/2016

0

Tridesetogodišnji glumac i model, sin glumačke legende Klinta Istvuda, Skot pre nekoliko godina pojavio se u "golišavom" editorijalu za časopis Town & Country i odmah je napravio pravu pometnju među pripadnicama lepšeg pola.

Nakon što je za zgodnog glumca saznala Tejlor Svift i angažovala ga za potrebe spota Wildest Dreams, njegova karijera krenula je uzlaznom putanjom.

Skota Istvuda trenutno gledamo u filmskom hitu Suicide Squad uz zvezde kao što su Margo Robi, Džeret Leto, Vil Smit, a 2017. godine gledaćemo ga i u osmom nastavku "Brzih i žestokih".

Kad ne snima filmove, Skot se bavi modelingom i snimanjem naslovnica. Poslednju u nizu snimio je za australsko izdanje časopisa GQ, u kom otvoreno priča o svom ljubavnom životu.

Otkrio je tragičnu priču i ispričao kako je jedna njegova bivša devojka poginula u saobraćajnoj nesreći i kako ga to bolno iskustvo i dalje prati.

- I pre nje sam izgubio prave prijatelje. Ali, nikada nisam izgubio nekoga sa kime sam bio toliko intiman. Možda je baš to razlog zašto danas imam problem sa vezama-  priznao je Skot.

Фотографија корисника @gqaustralia дана 22. Авг 2016. у 5:49 PDT

Ovo ne znači da se najpoželjnijih holivudskih glumac današnjice ne zabavlja.

Često ga možemo videti u društvu zgodnih devojaka, a pre mesec dana šuškalo se da je u vezi sa Adrijanom Limom.

Фотографија корисника Scott Eastwood (@scotteastwood) дана 3. Авг 2016. у 8:33 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash/printscreen
Tagovi: Skot Istvud

Najnovije vesti