Bastijan Švajnštajger u nemilosti saigrača: Prestani da gledaš u Anu i vrati se u formu!

Bastijan Švajnštajger u nemilosti saigrača: Prestani da gledaš u Anu i vrati se u formu!

Autor: | 25/08/2016

0

Bastijan Švajnštajger ima puno problema u Mančester junajtedu. Novi trener "Crvenih đavola" Žoze Murinjo odstranio je srpskog zeta iz prvog tima, te trenutno nemački vezni fudbal trenira sa rezervama.

Švajnštajger je prošle sezone odigrao samo 18 utakmica u Premijer ligi, a jedan od razloga loše forme, kako ističu engleski mediji, jeste Ana Ivanović.

Prema izvorima iz kluba sa Old Traforda, saigrači su Švajnštajgeru u nekoliko navrata skrenuli pažnju da malo manje prati i gleda mečeve svoje supruge Ane Ivanović, a više se posveti treninzima i vraćanjem u formu.

- Grupa najboljih igrača Junajteda zasitila se gledanjem fotografija svog saigrača sa raznim turnira gde je nastupala Ana Ivanović. Švajnštajgeru je nedvosmisleno stavljeno do znanja da ne žele više da gledaju kako često putuje na teniske turnira i da bi morao da se koncentriše na oporavak i povratak u formu.

S obzirom da nije poslušao savet saigrača, Švajnštajger je dospeo u još veći problem, a Žoze Murinjo takve propuste ne prašta. Poslednjih nedelja spekuliše se gde će srpski zet nastaviti karijeru. Po svemu sudeći to neće biti u Evropi, jer je sam igrač napisao da će Mančester junajted biti njegov poslednji klub u Evropi.

- Mančester junajted će biti moj poslednji klub u Evropi. Poštujem druge klubove, ali Junajted je bio jedini klub zbog kog sam mogao da napustim Bajern - napisao je Švajnštajger.

Nova destinacija Švajnštajgera mogla bi da bude Amerika, s obzirom da tamo prelazni rok traje do 15. septembra, piše Kurir.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash