Ovakvu je još nismo videli: Viktorija Bekam na naslovnici novog "Voga" (foto)

Ovakvu je još nismo videli: Viktorija Bekam na naslovnici novog "Voga" (foto)

Autor: | 02/09/2016

0

Viktorija Bekam krasi naslovnicu oktobarskog izdanja "Voga". Ispred objektiva Laklana Bejlija, Viktorija se predstavila u izdanju u kakvom do sada nismo imali priliku da je vidimo.

Uz predivne fotografije koje predstavljaju nežniju i romantičnu stranu poznate dizajnerke, Viktoria je priložila i pismo koje je napisala za samu sebe, a naslovila ga je "Da sam bar znala". Ono se odnosi na trenutak kad se zaljubila u svog muža Dejvida, na promenjivu prirodu mode i na savete koje bi dala samoj sebi sa 16 godina.

- Nauči mnogo više o fudbalu. I da, ljubav na prvi pogled se događa. Dogodiće se na zabavi Mančester Junajteda – mada ćeš biti malo pripita, pa su zato detalji u magli. Dok fudbaleri stoje za šankom i piju sa svojim kolegama, videćeš Dejvida kako stoji sa strane sa svojom porodicom. (On tada nije ni u prvom timu – ti si ona koja je zvezda.). I ima tako sladak osmeh. Pitaće za tvoj broj. (On još ima tu ulaznicu za utakmicu na kojoj si zapisala broj) - napisla je Viktorija između ostalog u pismu samoj sebi.

Dirljivo je kako Viktorjia u pomenutom pismu iskreno progovara o nesigurnostima koje je imala na početku svojih dvadesetih godina. Iz današnje pozicije uspešne žene, svojoj mlađoj verziji sebe objašnjava da zna koliko je nesigurna jer nije najlepša ni najmršavija ni najbolja igračica u koledžu "Laine Theatre Art".

- Dobro ćeš se zabavljati sa odećom. Nikada nećeš pomisliti da izgledaš smešno. Dolazićeš na dodele nagrada obučena kao drag kraljica. Ali gledam na tebe i smešim se. Sviđa mi se činjenica da si slobodna da se izraziš - piše Viktorija samoj sebi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: viktorija bekam

Najnovije vesti