Razvod ju je na kraju koštao: Amber Herd sama platila sudske troškove?

Razvod ju je na kraju koštao: Amber Herd sama platila sudske troškove?

Autor: | 12/09/2016

0

Bliski prijatelj Amber Herd, Tajlet Rajt, otvoreno je pričao o odnosu slavnih koji je glumica imala sa svojim bivšim suprugom Džonijem Depom.

Pisac i fotograf bio je javno uključen u mučnu brakorazvodnu priču jer je prvi pozvao policiju zbog tvrdnji da je Džoni Dep fizički zlostavljao Amber Herd.

U intervjuu za "Sunday Times" Tajlet se vrlo kritički osvrnuo na medijsku izloženost braka Amber i Džonija.

- Sve je bilo tako javno. Nikad ne bih želeo da budem na njihovom mestu. Nikad neću biti zvezda. Ali ja sam odabrao da se umešam u tu situaciju, jer je bilo važno da kažem ono što mislim da je istina.

Tajlet je jedno vreme živeo sa Amber i Džonijem koji su ga primili u svoj dom nakon što je posle raskida razmišljao o samoubistvu. On tvrdi da je tokom brakorazvodne parnice, suprotno očekivanjima, Amebr Herd izgubila novac.

Podsetimo, glumica je dobila sedam miliona dolara u nagodbi, ali je novac dala organizaciji za sprečavanje nasilja u porodici i Dečjoj bolnici u Los Anđelesu.

Tajlet Rajt kaže da je Aber sama plaćala sve troškove suđenja, a iako je napisao članak o zlostavljanju u porodici, on kaže da se saoseća s Depom.

- Ljudi su retko zaista loši. Dese im se neke stvari i pokušavaju da se nose s bolom. Svako pokušava da izbegne bol i pitanje je koga još možete povrediti u tom procesu. Ono što pravi razliku između toga da li takve ljude možete imati u svom životu ili ne je to kako se ponašaju nakon što vas povrede - Tajlet.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images