Zovite "Ginisa": Kim Kardašijan za četiri dana napravila 6.000 selfija

Zovite "Ginisa": Kim Kardašijan za četiri dana napravila 6.000 selfija

Autor: | 14/09/2016

0

Iako je u Meksiku, u luksuznoj vili, boravila pre tri nedelje, tek danas je magazin "People" objavio neveroatnu informaciju: za samo četiri dana "odmora" Kim Kardašijan je na svom mobilnom telefonu napravila čak 6.000 selfija.

Ova neverovatna brojka govori samo jedno, da Kim na nije radila ništa drugo osim što se fotografisla, iako su s njom bila i njena deca, ćerka Nort i sin Sejnt.

Malo je onih koji nisu čuli za Kim, mnogo je više onih koji ne znaju sasvim tačno čime se ona bavi u životu, ali njenu fotografiju su sigurno videli negde usput.

To nije neobično jer sve što ova starleta uradi paparaci fotografišu, a ako se baš i dogodi da nikog od njih nema, Kim će se sama pobrinuti da svoje fotografije plasira na tržište putem društvenih mreža.

Ovaj neverovatan i prilično zabrinjavajući podatak da je za četiri dana napravila čak 6.000 selfija opravdava medije koji je nazivaju narcisoidnom, ali njoj to nimalo ne smeta. Naravno, neće biti objavljene sve fotografije, jer tu čast dobijaju samo one najbolje, na kojima je Kim u najboljem izdanju.

Nije nepoznato da je čitava porodica Kardašijan zaljubljena u  svetla reflektora, ali zbog toga moraju da trpe i najmlađi članovi, deca Kim Kardašijan. Iako su bila s njom na odmoru u Meksiku, sudeći po broju selfija, s majkom se nisu preterano družila.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Cover Images
Tagovi: kim kardašijan