Šeron Stoun: Išla sam do raja i nazad i više se ne bojim umiranja

Šeron Stoun: Išla sam do raja i nazad i više se ne bojim umiranja

Autor: | 16/09/2016

0

Šeron Stoun je glumica koja je pokorila Holivud svojom harizmom, šarmom, ogromnim talentom, ali koja je uspela i da "prevari" smrt i vrati se u život nakon moždanog udara koji je doživela 2001. godine.

Šeron je ispričala svoju potresnu priču za magazin Closer Weekly u kojoj između ostalog kaže da je bukvalno "išla do Raja i nazad".

- Osećala sam se kao da sam zaista umrla - rekla je zvezda "Niskih strasti" i nastavila - Neka vrsta ogromnog vrtloga bele svetlosti bio je nada mnom i - puf! Nekako sam ušla u tu veličanstvenu zaslepljujuću belu svetlost. - slikovito je objasnila Šeron.

Te kobne 2001. godine Stounova je živela u San Francisku sa svojim suprugom, novinarom Filom Bronstajnom, od koga se razvela 2003. a iza sebe je već imala filmske hitove kao što su "Totalni opoziv", "Niske strasti", "Sliver"...

Kada je došlo do krvarenja na mozgu, Šeron je mislila da je imala blaži moždani udar i tek je posle čitava tri dana otišla u bolnicu. Incident je primorao da ostavi glumu na izvesno vreme jer je ponovo morala da nauči da hoda i da govori kako treba. Kako sama kaže u tim trenucima se osećala "kao da joj je čitav DNK promenjen".

Kada je zakoračila u belu svetlost, kaže da se susrela sa svojim prijateljima koji su preminuli.

- Poćela sam da razaznajem lica i srećem se sa svojim prijateljima... Ljudima koji su mi bili vrlo dragi, a koji su preminuli. Zaista sam imala istinsko putovanje koje me je odvelo negde iza granica i dalje. Ali sve je bilo jako brzo - svuuuš! Odjednom sam ponovo bila ovde, u svom telu - objasnila je Šeron.

Šeron naglašava da je sve ovo bitno uticalo na nju:

- To je tako duboko uticalo na mene, da više ništa neće biti isto.  - naglasivši da je od ovog strašnog iskustva imala i određene koristi

- Više se ne bojim umiranja, te moram da kažem svim ljudima da je to divna stvar i da je smrt u suštini dar. Kada smrt dođe po vas, kao što će po sve nas, to je veličanstvena i divna stvar. Imala sam neverovatan osećaj blagostanja i osećaj da je tako blizu... Da je smrt tako blizu i tako sigurna. Ona nije nešto daleko i nešto čega se treba bojati - objasnila Šeron svoje iskustvo.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Splash
Tagovi: šeron stoun

Pročitajte još

Najnovije vesti