Dete pre svega: Adel se na čak 10 godina povlači sa scene?

Dete pre svega: Adel se na čak 10 godina povlači sa scene?

Autor: | 17/09/2016

0

Adel je poznata kao veoma privržena i posvećena majka, pa je do sada na koncertne turneje vodila i svog sina Anđela.

Međutim, stvari će se po svemu sudeći promeniti, bar tako tvrdi neimenovani  izvor tabloida "The Sun".

Anđelo će sledeće godine krenuti u školu, a Adel ne želi da propusti nijedan moment u odrastanju sina zbog čega planira da napravi veliku pauzu u karijeri.

Pevačica je shvatila da s prenatrpanim rasporedom koncerata propušta odrastanje svog jedinca, pa neće ići na turneje narednih 10 godina kako bi mogla biti uz Anđela i supruga Simona Konekija.

- Anđelo je njen prioritet. Do sad ga je vodila sa sobom na turneje, ali dečak će sledeće godine krenuti u školu - kaže izvor.

Pevačica se već povukla sa scene na tri godine, a vratila se pesmom "Hello" koja je osvojila muzičke top liste. Odlazak joj neće finansijski naštetiti jer joj se bogatstvo procjenjuje na oko 65 miliona funti.

Pored toga, izvor kaže da bi Adel mogla da radi rezidenciju u Las Vegasu, kao što već rade Britni Spirs i Dženifer Lopez.

- Ona razmišlja o tome da radi rezidenciju u Las Vegasu, jer je već imala neke ponude. To joj se dopada jer će biti na jednom mestu i onda će moći da vodi normalan život, ali sa tim neće početi još bar nekoliko godina - kaže izvor.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: adel

Pročitajte još