Merion Kotijar očajna zbog sumnje da je kriva za razvod Anđeline i Breda

Merion Kotijar očajna zbog sumnje da je kriva za razvod Anđeline i Breda

Autor: | 21/09/2016

0

Vest o razvodu Anđeline Džoli i Breda Pita u utorak je odjeknunula Holivudom i odmah postala top tema tabloida. Razlazu para presudile su karakterne razlike uskoro bivših supružnika, iako mediji tvrde kako je glavni uzrok navodna afera koju je glumac imao s francuskom glumicom Merion Kotijar koju je upoznao na setu filma 'Allied'. Kako god bilo Anđelina Džoli je odlučila da preda papire za razvod i okonča njihov brak u kojem su službeno bili dve godine.

Iako se još nije oglasila o svemu 40-godišnja Merion, koja je u srećnoj vezi sa tri godine starijim glumcem Gjiomom Keneom, navodno je ostala zatečena nakon vesti o razvodu, a posebno je šokirana glasinama da je upravo ona tome doprinela.

- Merion i Gijom su presrećni zajedno i ovakve glasine Merion ne želi da čuje. Priče da je varala Gijoma sa Bredom potpuno su je skrhale. Tako nešto uopšte ne priliči njoj - kazao je izvor blizak glumici za Daily Mail.
Merion i Bred upoznali su se na setu špijunskog trilera, a producent filma Grejem King jednom prilikom izjavio je da je njihova energija na setu bila neverovatna.
- Bred i Merion izuzetno su poštovali jedno drugo i jednom kada su ušli u svoje likove među njima se rasplamsala snažna hemija - otkrio je King.

Inače Anđelina je bila toliko ljubomorna na Merion tokom tokom snimanja da nije želela ni da joj se javi niti da razgovara sa njom.

Izvor je rekao za Daily Mail - Anđelina je u potpunosti ignorisala Merion na setu. Kada je Merion pokušala da razgovara sa njom, ona ju je potpuno ignorisala i gledala u drugu stranu. Merion je bila očajna, mislila je da će najzad upoznati sjajnu ambasadorku Ujedinjenih Nacija, ali umesto toga Anđelina je odbila da razgovara sa njom zbog strašne ljubomore.

Iako par potencira da za njihov razvod nije odgovorna treća osoba, ovakvo njeno ponašanje je samo potaklo tračeve, a sumnja se da je i ona sama odgovorna za njih.

- Anđelina je nesrećna već izvesno vreme — konstantno se vodila borba oko njihove budućnosti - rekao je izvor za The Sun.
- Ona je pokušavala sve da njihov brak funkcioniše zbog dece, ali već su bili u neskladu i bilo je teško pronaći izlaz iz takve situacije. Njihovi životi su otišli u drugačijim smerovima.

Izvor je još napomenuo:
- Anđelina je želela da je vide kao humanitarku dok je Bred nastavio da živi holivudski život i čini se nda je upao u neku vrstu krize srednjih godina. Anđelina je okončala sve rekavši mu početkom meseca: Ja više ne mogu ovako.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Pročitajte još