Bred Pit očajan i ljut na Anđelinu: Otvorila je vrata pakla, njene priče će celu porodicu koštati glave!

Bred Pit očajan i ljut na Anđelinu: Otvorila je vrata pakla, njene priče će celu porodicu koštati glave!

Autor: | 21/09/2016

0

Glumac je poludeo kada je čuo da Džoli namerava da 'okrene razvod u svoju korist' i da će Breda u medijima napraviti lošim ocem koji je decu dovodio u opasnost svojim pijančenjem i redovnim konzumiranjem marihuane.

-  Njene priče će celu porodicu koštati glave, postaćemo glavna meta medija i paparaca. Otvorila je vrata pakla - rekao je Bred Pit (52), a prenosi TMZ.

Otkako je u medije dospela vest da se Bred i Anđelina razvode, njihovo imanje na kojem žive sa svojih šestoro dece, okruženo je paparacima i pripadnicima medija. Za sigurnost Pit-Džoli porodice sada se brine i losanđeleška policija koja patrolirala njihovom ulicom.

- Bred je molio Anđelinu da se sporazumno razvedu, kao odrasli ljudi. Hteo je da sve prođe bez medijske pompe zbog dece. Ali ona je insistirala da će tražiti puno starateljstvo nad njihovom decom. Pit je ljut na Anđelinu i boji se za njihovu decu - kazao je izvor i dodao da bi Bred hteo da ima zajedničko starateljstvo jer želi da bude prisutan u životu dece.

Pošto se sve dešava velikom brzinom i niko ne može da pretpostavi šta je Anđelina tačno naumila i koji je njen sledeći potez, pošto je prilikom podnošenja papira za razvod isključivo tražila da ona bude jedini staratelj deci, verujemo da će ova brakorazvodna parnica biti sve sem mirna i bez skandala.

Bred je još juče rekao da će sve biti mirno i da se oseća tužnim zbog svega što se dešava i da mu je na prvom mestu dobrobit njihove dece.

Da li će Anđelina ostati pri svome i da li će se u narednim danima otkriti sve prljave tajne iz braka najpoznatijeg para na svetu ostaje da se vidi, a sudeći po toku događaja, možda nas već popodne iznenadi neka nova vest...

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty