Šokantna priča o Anđelininoj ulozi u razvodu

Šokantna priča o Anđelininoj ulozi u razvodu

Autor: | 25/09/2016

0

Autor knjige "Branđelina, neispričana priča" Ijan Halperin izjavio je da je Anđelina Džoli imala plan koji se Bredu Pitu nije dopao i da je zbog toga došlo do razvoda.

Pisac tvrdi da je Anđelina želela da se sa decom odseli u Veliku Britaniju, gde bi radila i dalje na humanitarnim projektima za decu, dok bi Bred ostao u Los Anđelesu i radio na filmskoj karijeri.

Za spoljni svet oni bi ostali savršeno srećan bračni par, ali dodatne želje prelepe glumice nisu se svidele njenom mužu. Ona je želela da ima otvoren brak, a kada bi došao da vidi decu bili bi ponovo zajedno. Brad je burno reagovao i usledila je svađa za koju se ispostavilo da je presudila jednom od najpoznatijih brakova današnjice.

Kako su njeni prijatelji rekli, i Anđelina i Bred su bili neverni jedno drugom i veoma opsednuti poslom. Najgore je bilo, naravno, kada se povelo pitanje odgajanja dece, jer je Bred posvećen otac.

U biografiji se navodi i da je Anđelina bila nasilna, i da se Bred zbog njenog besa neretko se "zaključavao u sobu" dok bi ona "lupala šakama po vratima i vrištala da izađe". Takvo ponašanje objašnjeno je "vulkanskim temperament" poznate glumice.

Ona je počela da ostvaruje plan i već ugovorila iznajmljivanje kuće od 15.000 funti za mesec u okrugu Sari, a sve je bilo spremno i za nastavak školovanja njihove dece. Ona bi, tvrdi Halperin u ovoj biografiji "nastavila stopama princeze Dajane čiji je život detaljno proučila", piše britanski tabloid "The Sun".

Ali tu nije kraj, jer autor tvrdi da je Anđelina želela da uđe u Gornji dom britanskog parlamenta, zbog čega je bila spremna da se odrekne državljanstva Sjedinjenih Država.

Da bi priča bila potpuno zaokružena pojavio se i "jedna Anđelinina prijateljica" koja joj je rekla da je ona imala ambiciju i da se uda za člana kraljevske porodice.

- Princ Endrju je u njenom radaru - rekla je prijateljica popularne glumice.

Bred je mislio da su nevolje gotove nakon putovanja u Francusku, ali Anđelina se u tajnosti sastala sa svojim advokatima, a oni su je savetovali da mora da mu uništi reputaciju ne bi li na taj način dobila potpuno starateljstvo nad decom.

Onda su se u medijima pojavile priče, od kojih neke tvrde i da je povredio decu. Bredovi prijatelji kažu da se on osećao "uništeno" kada je vidio šta sve piše u papirima za razvod. Između ostalog, optužuje ga i za aferu sa francuskom glumicom Marion Kotijar. Mediji su pisali su i da je Anđelini prekipelo jer Bred koristi marihuanu, što su njegovi prijatelji negirali.

- Brad je pacifista i posvećen otac. On je taj koji se igra s decom, ne ona - rekao je jedan neimenovani Bredov prijatelj.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images, Guliver/Cover Images