"Born to Run": Brus Springstin objavio autobiografiju

"Born to Run": Brus Springstin objavio autobiografiju

Autor: | 28/09/2016

0

Legendarni rok pevač Brus Springstin objavio je svoju autobiografiju pod imenom "Born to Run".

Autobiografija nosi ime po njegovom trećem studijskom albumu, objavljenom 1975. godine, koji je otvorio put njegovoj svetskoj karijeri.

Knjiga koju je o svom životu napisao Springstin u prodaji je od 27. septembra.

Tokom poslednjih sedam godina muzička rok legenda se privatno posvetila u potpunosti pisanju priče svog života, a kako navode svetski mediji, na papir je preneo istu iskrenost, humor i originalnost koje se mogu osetiti u njegovim pesmama.

U autobiografiji je opisano njegovo odrastanje kao katolika u Friholdu, u državi Nju Džerzi, u prostoru između poezije, opasnosti i tame koje su podsticale njegovu maštu. On živo opisuje kako se i koliko nemilosrdno borio da postane muzičar, svoje rane dane karijere - kada je bio kralj klupskih bendova u Osburi Parku - i nastanak i uspon "E Street Banda".

Kako prenose svetski mediji, ova knjiga je više od memoara legendarne muzičke zvezde. To je knjiga za radnike i sanjare, roditelje i decu, ljubavnike i samce, umetnike i frikove...

Autobiografija je napisana gotovo liričnim stilom ovog jedinstvenog tekstopisca, a na stranicama se vidi i to da je Springstin duboko analizirao svoja iskustva.

Šezdesetsedmogodišnji Brus Springstin i njegov "E Street Band" i posle toliko godina karijere, ne samo da su neumorni, već i dalje oduševljavaju fanove na svojim nastupima, na kojima, čini se, daju i više od sebe.

Nedavno su, na primer, oborili svoj rekord po dužini nastupa u SAD, pošto su u Filadelfiji svirali koncert od četiri sata i četiri minuta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: Brus Springstin

Pročitajte još

Najnovije vesti