Helen Miren: Verujem da bi i žena mogla da bude novi Bond

Helen Miren: Verujem da bi i žena mogla da bude novi Bond

Autor: | 13/10/2016

0

Dama i diva iz Holivuda, glumica Helen Miren (71) koja će se pojaviti u poslednjem filmu iz franšize "Fast and Furious", "Fast 8", smatra da ne treba da izuzmemo mogućnost da se u ulozi legendarnog agenta Bonda pojavi i žena!

Spekulacije o tome ko će tumačiti ulogu Džejmsa Bonda u novom filmu ne prestaju tako da se pričalo da će Danijel Krejg prihvatiti izazov, ali i da će se uloge prihavtiti i Idris Elba kao i Ejdan Tarner.

Međutim, ona oseća i smatra da uprkos tome što je uvrežen stereotip da je Bond obavezno belac i muškarac, ne treba odbaciti mogućnost da se to promeni, piše TheSun.

Helen je ispričala za Variety da je možda i žena ta koja će zaigrati agenta Bonda:

- Mislim da bi žena mogla da tumači ulogu Bonda, u stvari možda bi i trebalo da to bude žena, sličan lik Džejmsu Bondu. Mislim da je ovo što kažem kao "lov u mutnom", ali pitam se, da li bi kultni Džejms Bond mogao da bude neko drugi... možda grešim.

Helen je i sama tumačila ulogu koja je napisana za mukarca. Njen lik iz Šekspirovog dela, Prospero, promenjen je i ona je postala Prospera u obrađenoj verziji "Bure".

Miren je otkrila da je dobila ni malo ohrabrujuće poruke za tumačenje ove uloge:“Neki od glumaca starije garde su ovo smatrali histerično smešnim!"

Šta vi mislite da li će se u ulozi Bond agenta pojaviti žena?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty