Sve dublje tone u ilegalu: Kim Kardašijan otkazala sve obaveze, čak i proslavu rođendana

Sve dublje tone u ilegalu: Kim Kardašijan otkazala sve obaveze, čak i proslavu rođendana

Autor: | 14/10/2016

0

Kloi Kardašijan je prekinula ćutanje svoje porodice u vezi sa oružanom pljačkom koju je preživela Kim Kardašijan u Parizu.

A istina je veoma neugodna: Kim se još oporavlja, otkazala je sve poslovne planove i, kao što je već rečeno, značajno pojačala svje obezbeđenje.

- Telohranitelji su neprestano s njom, a Kim je zbog trauma počela da posećuje psihologa - kaže Kloi.

Ona je rekla i da je zbog čitave situacije i zvanično otkazana ekskluzivna rođendanska zabava povodom rođendana Kim Kardašijan.

Njezin 36. rođendan trebalo je da bude proslavljen u noćnom klubu "Hakkasan" u Las Vegasu. Kim je s klubom potpisala ugovor prema kome bi u njemu trebalo da se pojavljuje četiri puta godišnje u promotivne svrhe.

- Klub će joj ipak isplatiti dogovoreni honorar - kažu iz "Hakkasana".

Kim se i dalje ne oglašava povodom pljačke i potpuno ignoriše društvene mreže na kojima je inače bila neverovatno aktivna.

Njen prošli rođendan također nije obeležen pod srećnim okolnostima. Čitava porodica Kardašijan/Džener je te dane provodila uz Lamara Odoma koji je nakon višednevne žurke u bordelu pao u komu. Ipak, tada ipak održala tematski parti - svi gosti su dobili veštačke trudničke stomake kako bi se Kim, koja je tada bila u drugom stanju, po sopstvenom priznanju, osećala manje "ogromnom".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. guliver/gettyimages
Tagovi: kim kardašijan