Shvatili su da je najbolje da svako nastavi svojim putem: Razvodi se i Tobi Megvajer

Shvatili su da je najbolje da svako nastavi svojim putem: Razvodi se i Tobi Megvajer

Autor: | 19/10/2016

0

Holivudski trend razvoda nastavlja se iz dana u dan. Najpre  su se mediji raspisali o razvodu Anđeline Džoli i Breda Pita, zatim o razvodu Naomi Vots i Lijeva Šrajbera, a sada se u javnosti pojavila vest da je njihovim putem krenuo i popularni Spajdermen, Tobi Megvajer, koji je odlučio da okonča svoj devetogodišnji brak s poznatom dizajnerkom nakita.

Kako izveštavaju američki mediji, Tobi i Dženifer Mejer su nakon ozbiljnih i dugotrajnih razgovora došli do zaključka da je vreme da svako nastavi svojim putem.

- Nakon mnogo razmišljanja, razgovora i preispitivanja svega, došli smo do zajedničke odluke da nastavimo dalje svako za sebe. Ipak, kao roditeljima, prioritet nam i dalje ostaje zajedničko podizanje dece - izjavio je bračni par za magazin "People".

Talentovani 41-godišnji glumac, koga je proslavila uloga strip junaka Spajdermena, i dve godine mlađa dizajnerka nakita, upoznali su se 2003. godine, a svoju ljubav su krunisali brakom četiri godine kasnije, na intimnom venčanju na Havajima, okruženi samo porodicom i najbližim prijateljima.

Tokom devetogodišnjeg braka dobili su dvoje dece - devetogodišnju Rubi i sedmogodišnjeg Otisa. Sudeći prema zajedničkom saopštenju, razišli su se u dobrim odnosima i u nameri da svojoj deci, koja su im i najvažnija, pruže ljubav i sigurno odrastanje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: tobi megvajer